Tv arka kapak etiket resmi gerekliÇok teşekkür ederim yardımınız için . Peki hangi yazılımı yada yazılımları denemem gerek .. MB140 Diye 1 - 2 ve 3 diye panel yazılımı var ama maalesef indiremedim . Yazılım indirme talebinde bulunmanız gerek diyor
Tv arka kapak etiket resmi gerekliÇok teşekkür ederim yardımınız için . Peki hangi yazılımı yada yazılımları denemem gerek .. MB140 Diye 1 - 2 ve 3 diye panel yazılımı var ama maalesef indiremedim . Yazılım indirme talebinde bulunmanız gerek diyor
Tamam hemen ekliyorum ama yurt dışına ithal edilen cihazların kodu Türkiye de ki vestelin resmi sayfasında çıkmıyor hata veriyorTv arka kapak etiket resmi gerekli
O zaman size yokoono usta yardımcı olabilir panel üzerindeki barkodun ve ana kartın resmini sizden isteyecektir buraya ekleyin kendisini etiketledim konuyu gördüğünde size cevap yazacaktır.Tamam hemen ekliyorum ama yurt dışına ithal edilen cihazların kodu Türkiye de ki vestelin resmi sayfasında çıkmıyor hata veriyor
Tv arka kapak etiket resmi gerekli
O zaman size yokoono usta yardımcı olabilir panel üzerindeki barkodun ve ana kartın resmini sizden isteyecektir buraya ekleyin kendisini etiketledim konuyu gördüğünde size cevap yazacaktır.
I don't have a panel profile for main 17MB140 and VES430UNDA-2D-N01 panel. Sorry.Hepinize İyi çalışmalar ustalar . Vestel 43fa5000T model televizyon tamire geldi . Anakart arızalı, üzerinden çıkan anakart 17MB97 elimde 17MB140 vardı , tv çalıştı ama görüntü negatif çıktı .. Panel dosyası yazılımı atsam düzelir mi ? Panel bilgileri VES430UNDA-2D-NO1 . teşekkür ederim
yokoono Usta Mb97 Panel yazılımı için yardımcı olur musun. Yazılımın yapısı aynı
I have for 17MB97 panel VES430UNDL-2D-N12yokoono Usta Mb97 Panel yazılımı için yardımcı olur musun. Yazılımın yapısı aynı
slowfood Üstat negatif görüntü çözümü için bakar mısın.Hepinize İyi çalışmalar ustalar . Vestel 43fa5000T model televizyon tamire geldi . Anakart arızalı, üzerinden çıkan anakart 17MB97 elimde 17MB140 vardı , tv çalıştı ama görüntü negatif çıktı .. Panel dosyası yazılımı atsam düzelir mi ? Panel bilgileri VES430UNDA-2D-NO1 . teşekkür ederim
Hello. The original card of the television is 17MB97. I used 17MB 140 instead. the image appeared negativeI don't have a panel profile for main 17MB140 and VES430UNDA-2D-N01 panel. Sorry.
I have for 430UNDB-2D-N12, 430UNDC-2D-N12, 430UNDL-2D-N12
Çok özür dilerim ama 17MB 140 olan panel dosyalarını indirme yetkisi verirseniz hepsini denerim , mutlaka birisi olacaktır .. daha önce yine böyle bir konu olmuştu ve benzer bir yazılım attım düzelmiştislowfood Üstat negatif görüntü çözümü için bakar mısın.
Tabii ki ustam. Yalnız üyemizin önce aşağıdaki alıntıyı okumasını rica ediyorum.slowfood Üstat negatif görüntü çözümü için bakar mısın.
Kendisi aynı koşullarda yardım istiyor çünkü.Hala forum kurallarını öğrenemediniz!
Kurallar
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Son uyarım! Arızalı görüntünün görselini paylaşın! Kartların barkod görsellerini paylaşın! Mesajı yalnızca gerekli ana konuda paylaşın! Bir sonraki eksik ya da gereksiz mesajınızda üyeliğinizi uzaklaştıracağım!
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Arızalı görüntüyü ya da panel yazılımından kaynaklandığını düşündüğünüz sorunu görselle birlikte paylaşın!Slm arkadaşlar 17mb82s 23303975 panel yazılımı lazım yardımcı olabilirseniz seviniriz.
Çekmeyi denedim flash belleğe 2 3 adet dosya geldi ama sayfaya yükleyemiyorum dosya formatı textDocument(.log)MB140 anakarttan panel dosyası çektiniz mi?
Ustalarım, sayın üyelerimiz, bizler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak bazen sizlerin tecrübesine de ihtiyacımız oluyor. Yukarıdaki bahsettiğim dosyayı çekip gönderebilirseniz söz konusu problemi Sayın By_Trol ustamızla birlikte belki 5-10 dk' da çözebiliriz. Ancak takdir edersiniz ki donanıma biz doğrudan müdahale edemiyoruz.![]()
![]()
Dosyaları görsel olarak paylaşın. Doğru olan dosyaları wetransfer, dosya.co gibi kaynaklardan gönderebilirsiniz.Çekmeyi denedim flash belleğe 2 3 adet dosya geldi ama sayfaya yükleyemiyorum dosya formatı textDocument(.log)