Tv arkasındaki etiketin fotoğrafıni atarmisiniz.Merhaba bana 17mb 230 panel yazilmi lazim panel 23594387
Merhaba bana 17mb 230 panel yazilmi lazim panel 23594387
Ayrıca TV' deki problemi detaylı olarak yazın. Panel yazılımı ne için lazım. TV' ye ne yapıldı?Tv arkasındaki etiketin fotoğrafıni atarmisiniz.
Panel yazılımı aşağıdadır. Menü > 4725 > USB Operations yoluyla yüklenecek.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Rica ederiz.
ustam teşekkürler görüntü düzeldi
Google translate:
ustam teşekkürler görüntü düzeldi
Főkod (17MBxxxxx) ????
17mb95s-1Főkód (17MBxxxxx) ????.
I don't have it in the archive. Save the panel profile from the TV on the stick and post it here so we can modify it.17mb95s-1
Nincs meg az archívumban. Mentse el a panelprofilt a TV-ről a karóra, és tegye ide, hogy módosíthassuk.
Nincs meg az archívumban. Mentse el a panelprofilt a TV-ről a karóra, és tegye ide, hogy módosíthassuk.
1. Format a stick with FAT32Sajnos nem tudom, hogy kell ide feltölteni!
Tud segíteni?
Selamlar, paylaştığın yazıyı okudum. TV dan yazılım indirmeye çalıştım ama ancak not defteri şeklinde bir yazı dizisi indirebildim. Flash içindekiler bunlar. Downlan pq dosyasına bir şe inmiyor dosyanı dışına bir not defteri iniyor. Bir işe yarar mıVerdiğim orijinal panel dosyası da color palette hatasını düzeltmemiş. Şimdi sizden aşağıdaki konuyu okuyarak TV' den panel dosyasını alıp bana atmanızı isteyeceğim.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Verdiğim orijinal panel dosyası da color palette hatasını düzeltmemiş. Şimdi sizden aşağıdaki konuyu okuyarak TV' den panel dosyasını alıp bana atmanızı isteyeceğim.
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Selamlar paylaştığın yazıyı okudum. TV dan yazılım indirmeye çalıştım ama yanlız not defteri şeklinde bir yazı dizisi indi. Download pq dosyasına herhangi bir yükleme yaptırmadım. Flash içi resimdeVerdiğim orijinal panel dosyası da color palette hatasını düzeltmemiş. Şimdi sizden aşağıdaki konuyu okuyarak TV' den panel dosyasını alıp bana atmanızı isteyeceğim.