Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
full yazılım konusundan devam edin.
acil bu panelin yazılımı lazım lütfen
full yazılım konusundan devam edin.
Üye SPAM yapmaktan uzaklaştırılmıştır.
17mb140 anakart sökülüp 17mb97 takıldı. Renkler ters görüntü ekliyorum yardımcı olabilirmisiniz ? Panel dosyası indirdim.Profil alırken geliyordu ,ama read ile panel de geliyormuydu inan hatırlamıyorum Dosyalara bakmam lazım
Mesajınızı doğru konuya taşıdım. TV' den aldığınız panel dosyası nerede?17mb140 anakart sökülüp 17mb97 takıldı. Renkler ters görüntü ekliyorum yardımcı olabilirmisiniz ? Panel dosyası indirdim.
17mb97 şaseli mainboard da işlemci entegresi arızalı olduğu için yazılımı alamamaktayım yeni kart geldiği zaman yazılım paylaşımı yapabilirimBuradaki yazılımla tvden panel dosyanı alıp bir yere yükleyip link vermelisin,ki bakılsın, hem ayna hem zamanlama(mıydı) sorunu var düzelir mutlakaÖnemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Süper ,teşekkür ederim sevgili burak, cevap vermeyebilirdin de Kartın gelince yaz bakarız forum ailesi olarak17mb97 şaseli mainboard da işlemci entegresi arızalı olduğu için yazılımı alamamaktayım yeni kart geldiği zaman yazılım paylaşımı yapabilirim
Etiket görsellerini paylaşın. Neden olduğunu detaylı olarak yazın.merhabalar 23382834 panel kodu
sn7942114 70044
finlux
ekran ters döndü panel yazılımına ihtiyacım var yardımcı ollabilirmsinz
kolay gelsin
Etiket görsellerini paylaşın. Neden olduğunu detaylı olarak yazın.
tv logo da kalıp açılmıyordu yazılım yüklemesi yaptıktan sonra cihaz açıldı ancak ekran ters geldi
Farklı bir kaynaktan panel dosyası uyumsuz yazılım edinip yüklemişsiniz;
tv logo da kalıp açılmıyordu yazılım yüklemesi yaptıktan sonra cihaz açıldı ancak ekran ters geldi
sorunum düzeldi emeğiniz ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorumFarklı bir kaynaktan panel dosyası uyumsuz yazılım edinip yüklemişsiniz;
Full yazılım verildi. Panel yazılımını da düzeltecek, Ana yazılımı da orijinaline çevirecek. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.