Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

N Çevrimdışı

nekketsu

Yeni Üye
25 Kas 2023
11
39
e1ba652f-0499-42a2-af89-78bff1786582.jpg

Otelden çıkan tv aldım.ve tv hdmı,scart pc moduna aldıgımda 3 5 saniye sonra kendi kendine sanki kumandadan tuşa basılmış gibi tv moduna geçiyor.menü tuşundan 7935 gotel modunu kapattım ve yine menü tuşundan 4725 tuşladım ayarlarla oynamama ragmen bir sonuç alamadım.sanırım yazılım atılması gerekiyor çünkü 17mb36_hotel_v18 diye birşey yazıyor yazılım olarak.yardımcı olucak biri varmı acaba ne yapmam gerekiyor.çok sevinirim.elimde 2 adet bu tvden var birşey yapamıyorum.

20240123_200042.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
e1ba652f-0499-42a2-af89-78bff1786582.jpg

Otelden çıkan tv aldım.ve tv hdmı,scart pc moduna aldıgımda 3 5 saniye sonra kendi kendine sanki kumandadan tuşa basılmış gibi tv moduna geçiyor.menü tuşundan 7935 gotel modunu kapattım ve yine menü tuşundan 4725 tuşladım ayarlarla oynamama ragmen bir sonuç alamadım.sanırım yazılım atılması gerekiyor çünkü 17mb36_hotel_v18 diye birşey yazıyor yazılım olarak.yardımcı olucak biri varmı acaba ne yapmam gerekiyor.çok sevinirim.elimde 2 adet bu tvden var birşey yapamıyorum.

20240123_200042.jpg
Yan taraftaki mini düğme ile bir kaç kez tv kapalı iken oyna,hatta gerekirse arka kapağı sök, o düğmenin olduğu yere çabuk uçan kolonya veya etil alkolle sıkarak oynayıp temizle(kolanya tercihimdir) Fotodaki kırmızı noktalı yer :

teraspy-162.png

N Çevrimdışı

nekketsu

Yeni Üye
25 Kas 2023
11
39
Yan taraftaki mini düğme ile bir kaç kez tv kapalı iken oyna,hatta gerekirse arka kapağı sök, o düğmenin olduğu yere çabuk uçan kolonya veya etil alkolle sıkarak oynayıp temizle(kolanya tercihimdir) Fotodaki kırmızı noktalı yer :

teraspy-162.png
teraspy kardeşim sanırım yanlış paylaşdın benim tv böyle degil lcd tvlerden otel tvsi.fakat usb girişide var tvde yazılım atabiliyorsun.bana sadece yazılım gerekiyor bu model numarasına göre

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
teraspy kardeşim sanırım yanlış paylaşdın benim tv böyle degil lcd tvlerden otel tvsi.fakat usb girişide var tvde yazılım atabiliyorsun.bana sadece yazılım gerekiyor bu model numarasına göre
Cevap yazıldı.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797

teraspy-162.png
Üstat tv görseldeki gibi değil 15 Yaşında bir tarihi eserden :) bahsediliyor.

S Çevrimdışı

sibeltrn

Yeni Üye
18 Ocak 2023
2
Merhaba, ekran ters dönük.
TV bilgisini fotoğrafta inceleyebilirsiniz. Sizlerden Panel yazılımı rica ediyorum. Teşekkürler.

E56791C5-A191-4A2E-8A73-ED4818AFE9F3.jpg

S Çevrimdışı

sibeltrn

Yeni Üye
18 Ocak 2023
2
panel yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.
Merhaba, Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Panel yazılımı ekranı düzelteceğini düşünmüştüm ancak malesef miro ekran hala ters dönük. Bunun çözümü için kurtarma yazılımı mı gereklidir? Tecrübenize güvenerek sizlerden tekrar yardım beklemekteyim. İyi çalışmalar.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Merhaba, Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Panel yazılımı ekranı düzelteceğini düşünmüştüm ancak malesef miro ekran hala ters dönük. Bunun çözümü için kurtarma yazılımı mı gereklidir? Tecrübenize güvenerek sizlerden tekrar yardım beklemekteyim. İyi çalışmalar.
Google translate:
Panel profili TV'deki sorunu ÇÖZMELİDİR. Yanlış bir şey yapıyor olabilirsiniz. Panel profilinin nasıl kurulacağını buradan okuyun.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
tv üzerinde donanımsal değişiklik yapıldı mı.?

Geri
Üst Alt