M
mega digital
Yeni Üye
- 24 Haz 2020
- 15
- 47
evetGoogle translate:
17MB97'yi 17MB96 ile değiştirdiniz mi?
140 vardı 96 taktım
evetGoogle translate:
17MB97'yi 17MB96 ile değiştirdiniz mi?
140 vardı 96 taktım
Google translate:evet
140 vardı 96 taktım
140 kın sorunu uydu kurulumunu açın ca tıvı ilk kurulum da acılıyodu kurtarma yazılımı atım olmadı çegırtek yazılımı attım olmadı bulundugum bogede ki arkadaşlardan 140 temin edemedim bunu taktım 140 için yazılım vaesa oda olur simdiden kolay gelsımevet
140 vardı 96 taktım
şimdi olayı baştan alalım cihazınız mb140 anakartlıydı. siz mb96 kart taktınız şuan görüntü negatif mi.?140 kın sorunu uydu kurulumunu açın ca tıvı ilk kurulum da acılıyodu kurtarma yazılımı atım olmadı çegırtek yazılımı attım olmadı bulundugum bogede ki arkadaşlardan 140 temin edemedim bunu taktım 140 için yazılım vaesa oda olur simdiden kolay gelsım
140 dabur da 96 burda 140 uydu bölumunü aktif edince tv reset attıyo ilk kurulumda açılıyo kurtarma yazılımı attım olmadı uyduyu aktif edin ce resetliyo uyduyu açmassam kurulumu tamamlıyo hd çıkıştan görüntü alıyorum ama udu bölumunü de istiyo müşterim bende 96 tıyıdenedim görüntü negatifşimdi olayı baştan alalım cihazınız mb140 anakartlıydı. siz mb96 kart taktınız şuan görüntü negatif mi.?
şuan cihazın üzerindeki kart hala mb96 mı.?
hangisi kolaysa onu takarım140 dabur da 96 burda 140 uydu bölumunü aktif edince tv reset attıyo ilk kurulumda açılıyo kurtarma yazılımı attım olmadı uyduyu aktif edin ce resetliyo uyduyu açmassam kurulumu tamamlıyo hd çıkıştan görüntü alıyorum ama udu bölumunü de istiyo müşterim bende 96 tıyıdenedim görüntü negatif
MB140 olan kartın arkasındaki seri numarasını verirmisin.140 dabur da 96 burda 140 uydu bölumunü aktif edince tv reset attıyo ilk kurulumda açılıyo kurtarma yazılımı attım olmadı uyduyu aktif edin ce resetliyo uyduyu açmassam kurulumu tamamlıyo hd çıkıştan görüntü alıyorum ama udu bölumunü de istiyo müşterim bende 96 tıyıdenedim görüntü negatif
hangisi kolaysa onu takarım
MB140 olan kartın arkasındaki seri numarasını ve
![]()
so ta usta vcp yazmadınbaska biyerinde numara yok
tv'nin arka kapağında etiket bulunur onu soruyorum.so ta usta vcp yazmadın
deneyebilirimI have for 2D-N11.