Full yazılımı buradan temin etmemişsiniz.merhaba görüntü ters anakart panel değişmedi panel yazlımı rica ediyorum
full yazılım yüklendi görüntü normal tv acıldı ama panel ters gösteriyor teşekkürler şimdiden
çok teşekkürler verdiğiniz yazılım tv yi normal hale getirdiFull yazılımı buradan temin etmemişsiniz.
Panel yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Rica ederiz.çok teşekkürler verdiğiniz yazılım tv yi normal hale getirdi
Aşağıdaki konuyu okuyun;Merhaba iyi akşamlar telefunken tv ye yeni kart taktım resim negatif panel yazılımı istiyecektim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
https://resim.tavsiyeforumu.com/images/WhatsApp-Image-2023-12-12-at-22.12.570645805340cab93b.jpg
/images/WhatsApp-Image-2023-12-12-at-22.12.55.jpg
Sunny tv' ye ait panele dosya uydurulması mümkün değil. Vestel çıkışlı olmadığı için panel kodunu eşleştirmek mümkün değil.Merhabalar
17mb96 ana kartı olan cihazın panelı kırıktı. sunny marka tv nin panelini taktım.bir kac panel yazılımını sitenizden daha önce aldığım panel yazılımları pq dosyası yaparak denedim en son halı resimde..Düzeltebilmem için yardımınız rica..resim ekleyemiyorumKulanıcı ve sifre hatası alıyorum sürekli.
I don't have a panel profile for this combination in the archive. The only chance is to save the profile from the TV (downloadpq.mb96) and post it here to be modified.
Merhabalar TV maibboard arza sonucu 17mb97 mainboard yerine 17mb96 kartı takmak istedim fakat görüntü resimdeki gibi ters ve negatiftir panel yazılımı mevcut mudur