Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

Selam , kullanmakta olduğum toshiba 50UL2163DT model tv nin panel yazılımını bulamıyorum , panel bilgileri VES500QNDC-N2-N46 Bu panel yazılımını nereden bulabilirim. tv nin kendi menüsü üzerinden USB belleğe alma şansım var mı ? bu konuda bir video gördüm Menü+4725 den USB operations yapıyor ve panel bilgileri usb ye kopyalanıyor . Ben de denedim USB içerisine 2 adet gz uzantılı sıkıştırılmış
dosya geldi. bu dosyalar panel bilgisimidir. Bu dosyaları lazım olduğu zaman geri yükleyebilir miyim.
Teşekkürler

Panelbilgisi.png

USB içerisini böyle dosyalar kopyalanmış durumda
USB-operatiyon.png
17MB180 ??. For save panel profile try folder downloadpq.mb180

Son düzenleme:
Selam , kullanmakta olduğum toshiba 50UL2163DT model tv nin panel yazılımını bulamıyorum , panel bilgileri VES500QNDC-N2-N46 Bu panel yazılımını nereden bulabilirim. tv nin kendi menüsü üzerinden USB belleğe alma şansım var mı ? bu konuda bir video gördüm Menü+4725 den USB operations yapıyor ve panel bilgileri usb ye kopyalanıyor . Ben de denedim USB içerisine 2 adet gz uzantılı sıkıştırılmış
dosya geldi. bu dosyalar panel bilgisimidir. Bu dosyaları lazım olduğu zaman geri yükleyebilir miyim.
Teşekkürler

Panelbilgisi.png

USB-operatiyon.png
Mb180 Ana kart için geçerli değil

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
For By_Trol:
He wanted to save the panel profile from 17mb180. I said to try. In my country, no televisions were sold with this motherboard to try.
I didn't have a 17mb180 TV for repair. And not with 17mb181tc.

Son düzenleme:
For By_Trol:
He wanted to save the panel profile from 17mb180. I said to try. In my country, no televisions were sold with this motherboard to try.
I didn't have a 17mb180 TV for repair. And not with 17mb181tc.
Unfortunately :bilmiyom

hayir panel bilgisi degil ,panel bilgisini @yokoono nun dedigi komutla indirip saklayabilirsiniz.1.sayfada indirme ve yükleme aciklamasi olmasi lazim.mb181 de iniyor panel bilgileri ..
Teşekkürler

It means that it is not possible. But if there is a secret to save the profiles in this board, sooner or later, we will find it out.
spi and panel information can be downloaded in mb181, hw and sw are not downloaded.

spi and panel information can be downloaded in mb181, hw and sw are not downloaded.
Unfortunately, I did not repair any TV with main 17mb180 or 17mb181 to try to save the profiles. I will store the received information in the archive.

tüm ustalara kolay gelsin.
elimde anakrtını bulamadığım 24 inç bir tv car. daha doğrusu ekranı. değerlendrimek istedim ve vestel anakrtı uyarladım. cihaz çalıştı sorun yok.
ancak yanık ekran görüntüsü var. resimlere ekranı ekledim. ful yazılım da olur panl yazılımı da olur farketmrez. uydulu mb82 için ful yazılımda yardımcı olurmusunuz

WhatsApp-Image-2023-04-13-at-19.11.39.jpg
WhatsApp-Image-2023-04-13-at-19.11.40-1.jpg
WhatsApp-Image-2023-04-13-at-19.11.40.jpg

tüm ustalara kolay gelsin.
elimde anakrtını bulamadığım 24 inç bir tv car. daha doğrusu ekranı. değerlendrimek istedim ve vestel anakrtı uyarladım. cihaz çalıştı sorun yok.
ancak yanık ekran görüntüsü var. resimlere ekranı ekledim. ful yazılım da olur panl yazılımı da olur farketmrez. uydulu mb82 için ful yazılımda yardımcı olurmusunuz

WhatsApp-Image-2023-04-13-at-19.11.39.jpg
WhatsApp-Image-2023-04-13-at-19.11.40-1.jpg
WhatsApp-Image-2023-04-13-at-19.11.40.jpg
Panel kodu t-con üzerinden girilir. V236BJ1-LEI REV C2 yazın ???.

Geri
Üst Alt