Evet işi çözen kendisi Televizyonun hdmi portları ilk defa kullanıldı alındığından beri sayenizde. Boş boş durdu portlar 6-7 sene. Vestel alacağın olsun emi.Çok sevindim inan,gerçi ben bir şey yapmadım,mimarı By_Trol dur
Yardımlarınızı rica ederim.Merhaba anakart değiştirdim. Ekran ters döndü. TV SN:7436433 500359. Panel yazılımı için yardımcı olabilir misiniz?
Kusura bakmayın mesajınız gözden kaçmışYardımlarınızı rica ederim.
Estağfurullah. Çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın mesajınız gözden kaçmış
indireceğiniz yazılımın kodu
17MB82 23286557
panel yazılımını yüklediniz mi.?Estağfurullah. Çok teşekkür ederim.
Evet yükledim. TV düzeldi. Teşekkürler.panel yazılımını yüklediniz mi.?
MERHABA. Üzgünüm, geç yazıyorum, TV görüntüsü iyi. Güç kablosunu çıkardıktan ve yeniden bağladıktan sonra, görüntü iyi. Menü öğeleri eksik olduğu için DVD ve uydu alıcısı ile ilgili bir sorunum varÖncelikle tv düzelsin bakalım
Bak senden panelin profillerini istemiş,sen yollamamışsın...
First of all, let's fix the TV, look, it asked you for the profiles of the panel, you did not send it.
Panel bilgisi için tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin ayrıca mb170 Android ana karttır yazılımı bu tv ye olmaz.selam , Toshiba 50UL2163DT tv nin panel bilgisini ve yazılımını bulabilir miyim
17MB170 anakart yazılımını bulabilir miyim.
Teşekkürler
Panel bilgisi için tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin ayrıca mb170 Android ana karttır yazılımı bu tv ye olmaz.