By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Portlar kapalı görünüyor.İlk fırsatta deneyeceğim. Bu dosyayı neye dayanarak seçtiniz? Umarım olur.
Portlar kapalı görünüyor.İlk fırsatta deneyeceğim. Bu dosyayı neye dayanarak seçtiniz? Umarım olur.
Acaba ondan mı ki? Hdcp ayarları Nok şeklinde yazıyor, olumsuz anlama geliyor sanırım. Umarım ondandır. HDMI sanırsam hdpc koruması içeriyor ve kapalı olduğu için de görüntü vermitor olabilir belki.Portlar kapalı görünüyor.
Full yazılım verildi.Acaba ondan mı ki? Hdcp ayarları Nok şeklinde yazıyor, olumsuz anlama geliyor sanırım. Umarım ondandır.
Değişen bir şey yok gibi. Bağlantı da yok hâlâ.Full yazılım verildi.
Bu tvde daha önce herhangi bir işlem yapıldı mı, mesela profillerle oynandı mı ,veya farklı profil yüklenmesi yapıldı mıHDMI portlarının hiç biri çalışmadığı için yüklememin katkısı olur mu?
Profillerle oynadık bir kaç sefer ve fazlasıyla core update ve full update yüklendi. Teraspy hocam, bu HDMI sorunu ilk geldiğinde vardı sanırsam. Herhangi bir fikriniz var mı? Çoğu bilgiye aşinayım yazılım yükleme ftp bağlantısı vs. hakkında. Benim aklım by_trol hocamın dediği diagnostic bölümündeki NOK olan seçeneklerde takıldı. HDCP'de bunun yazması lisans açısında HDMI'e engel oluyor olabilir diye düşünüyorum. Sizin fikrinizi sormalı?Bu tvde daha önce herhangi bir işlem yapıldı mı, mesela profillerle oynandı mı ,veya farklı profil yüklenmesi yapıldı mı
Kendi yazılımı olduktan sonra problem olmaz ama profillerle bu sıkıntı olabilir,bir çok başlık NOK görünüyor,ki ben de onun için sordum profillerle oynandımı diye.HW dosyasını kontrol et bakalım ,hatta başka bir tv ile karşılaştırma yap(aynı kart modeli ile).Bir de tekrar sorayım,farklı bir tvnin -kartın profillerini yükledin mi hiçProfillerle oynadık bir kaç sefer ve fazlasıyla core update ve full update yüklendi. Teraspy hocam, bu HDMI sorunu ilk geldiğinde vardı sanırsam. Herhangi bir fikriniz var mı? Çoğu bilgiye aşinayım yazılım yükleme ftp bağlantısı vs. hakkında. Benim aklım by_trol hocamın dediği diagnostic bölümündeki NOK olan seçeneklerde takıldı. HDCP'de bunun yazması lisans açısında HDMI'e engel oluyor olabilir diye düşünüyorum. Sizin fikrinizi sormalı?
Hayır yüklemedim. Tamamdır hw dosyasını çekip size göndersem editörle halledebilir misiniz?Kendi yazılımı olduktan sonra problem olmaz ama profillerle bu sıkıntı olabilir,bir çok başlık NOK görünüyor,ki ben de onun için sordum profillerle oynandımı diye.HW dosyasını kontrol et bakalım ,hatta başka bir tv ile karşılaştırma yap(aynı kart modeli ile).Bir de tekrar sorayım,farklı bir tvnin -kartın profillerini yükledin mi hiç
Bu konuda yeminliyim maalesef ,ama sana yolunu gösteririm hata varsa sen düzeltirsinHayır yüklemedim. Tamamdır hw dosyasını çekip size göndersem editörle halledebilir misiniz?
Senin tvde kaç hdmi var? 2 miSorun değil hocam, bu yardımınız bile sizin gibi değerli insanların hâlâ var olduğunu gösteriyor. Telefona kurdum toolbox'ı ben göz gezdirirken siz de bir bakın size zahmet.
X bir siteye yükledim:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.