Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
25
:ok Full yazılım verildi.
Değişen bir şey yok gibi. Bağlantı da yok hâlâ.
IMG_20230406_224717_1.jpg
IMG_20230406_224717.jpg

Sw profilleri ile çözülebilir mi ya da hw?

Aktif olunca yazarsanız sevinirim, aktif olurum.

Son düzenleme:
V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
25
Bu tvde daha önce herhangi bir işlem yapıldı mı, mesela profillerle oynandı mı ,veya farklı profil yüklenmesi yapıldı mı :alala
Profillerle oynadık bir kaç sefer ve fazlasıyla core update ve full update yüklendi. Teraspy hocam, bu HDMI sorunu ilk geldiğinde vardı sanırsam. Herhangi bir fikriniz var mı? Çoğu bilgiye aşinayım yazılım yükleme ftp bağlantısı vs. hakkında. Benim aklım by_trol hocamın dediği diagnostic bölümündeki NOK olan seçeneklerde takıldı. HDCP'de bunun yazması lisans açısında HDMI'e engel oluyor olabilir diye düşünüyorum. Sizin fikrinizi sormalı?

Hocam bakın ne buldum.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-smart-40pf7070-hdmi-sorunu.16698/#post-346211
Bu konudaki arkadaşın problemi benimkinin aynısı ve sorununu çözmüşsünüz. Bana da burada verdiğiniz gibi bi dosya verebilir misiniz?

Ve ayrıca arkadaş yazılımı yükledikten sonra NOK kısımlar OK şeklinde değişmiş. Umudum yoktu ama bunu görünce sevindim. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
Profillerle oynadık bir kaç sefer ve fazlasıyla core update ve full update yüklendi. Teraspy hocam, bu HDMI sorunu ilk geldiğinde vardı sanırsam. Herhangi bir fikriniz var mı? Çoğu bilgiye aşinayım yazılım yükleme ftp bağlantısı vs. hakkında. Benim aklım by_trol hocamın dediği diagnostic bölümündeki NOK olan seçeneklerde takıldı. HDCP'de bunun yazması lisans açısında HDMI'e engel oluyor olabilir diye düşünüyorum. Sizin fikrinizi sormalı?
Kendi yazılımı olduktan sonra problem olmaz ama profillerle bu sıkıntı olabilir,bir çok başlık NOK görünüyor,ki ben de onun için sordum profillerle oynandımı diye.HW dosyasını kontrol et bakalım ,hatta başka bir tv ile karşılaştırma yap(aynı kart modeli ile).Bir de tekrar sorayım,farklı bir tvnin -kartın profillerini yükledin mi hiç :alala

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
25
Kendi yazılımı olduktan sonra problem olmaz ama profillerle bu sıkıntı olabilir,bir çok başlık NOK görünüyor,ki ben de onun için sordum profillerle oynandımı diye.HW dosyasını kontrol et bakalım ,hatta başka bir tv ile karşılaştırma yap(aynı kart modeli ile).Bir de tekrar sorayım,farklı bir tvnin -kartın profillerini yükledin mi hiç :alala
Hayır yüklemedim. Tamamdır hw dosyasını çekip size göndersem editörle halledebilir misiniz?

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
25
Sorun değil hocam, bu yardımınız bile sizin gibi değerli insanların hâlâ var olduğunu gösteriyor. Telefona kurdum toolbox'ı ben göz gezdirirken siz de bir bakın size zahmet.

X bir siteye yükledim:

Geri
Üst Alt