Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
1680095433376.jpg
evet ustam aynı panel
acaba yükenmiyormu dosyalar kontrol etmek gerekir ama önce sorayım televizyona nasıl yükleme yapıyosun tam olarak yaz bakalım yanlışmı yükleme oluyor dersin

usb takılınca bilgisayarım resmine tıklandığında böyle görünmeli
screenshot.png

K kıyaklı
orjinal ikinci dosya busefer kesin olacak

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kıyaklı

Yeni Üye
22 Mar 2023
35
46
acaba yükenmiyormu dosyalar kontrol etmek gerekir ama önce sorayım televizyona nasıl yükleme yapıyosun tam olarak yaz bakalım yanlışmı yükleme oluyor dersin

usb takılınca bilgisayarım resmine tıklandığında böyle görünmeli
screenshot.png

K kıyaklı
orjinal ikinci dosya busefer kesin olacak
tobacco tobacco, çok teşekkür ederim. klasörü tek yüklemiştim ama klasör içinde dosya oluşmuş bu resim çok işime yaradı.ekran düzeldi ama şuanda başka sıkıntı oldu. ilk kurulum yapıp kanalları yeniden yükledim. ama hiç bir kanal çekmez oldu ve menüye basınca ekran sönük kalıyor

ekran ters olunca resim yükleniyor ama ekranı düzeltince resim ve ekran yok. kanal değiştirince kanal ismi aydınlığı var sonra kararıyor resim yok

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,676
73
Google translate:
Yani burada yazılanları okumadın mı?????? : :coskun
#1,291
MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Bu konudan ayrıldığım için üzgünüm.

K Çevrimdışı

kıyaklı

Yeni Üye
22 Mar 2023
35
46
Google translate:
Yani burada yazılanları okumadın mı?????? : :coskun
#1,291
MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Bu konudan ayrıldığım için üzgünüm.
talimatlara uygun yükleme yaptım. no2 dosyasıyla ekran düzeldi fakat anten kablosunu takınca resim yüklenmiyor ekran kararıyor. sizin verdiğiniz no3 yazılımı yükleyince herşey normak kararma olmuyor ama ekran ters bu seferde. no2 yazılımda ekran kararıyor hemen

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
tobacco tobacco, çok teşekkür ederim. klasörü tek yüklemiştim ama klasör içinde dosya oluşmuş bu resim çok işime yaradı.ekran düzeldi ama şuanda başka sıkıntı oldu. ilk kurulum yapıp kanalları yeniden yükledim. ama hiç bir kanal çekmez oldu ve menüye basınca ekran sönük kalıyor

ekran ters olunca resim yükleniyor ama ekranı düzeltince resim ve ekran yok. kanal değiştirince kanal ismi aydınlığı var sonra kararıyor resim yok
televizyondan ilk aldığın orjinal dosyaların hepsini sıkıştır ve link at inceleyeyim

hangi dosyayı yükledin enson son gönderdiğimmi

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
birkaç tane hazırlayıp göndereyim sen de tek tek denersin nasıl yüklendiğini öğrendin artık biraz zaman ver toparlamam için buradan atarım sana

birkaç tane hazırlayıp göndereyim sen de tek tek denersin nasıl yüklendiğini öğrendin artık biraz zaman ver toparlamam için buradan atarım sana

Kullanıcılar için gizli metin: kıyaklı

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kıyaklı

Yeni Üye
22 Mar 2023
35
46

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tobacco tobacco, verdiğin paneli yükledim ekran tekrar ters döndü görüntü resim normal.
önceki verdiğin no2 panel dosyasında ekran düzelmişti ama anteni takınca resim gelmiyor ekran ışıkları kararıyor.

K Çevrimdışı

kıyaklı

Yeni Üye
22 Mar 2023
35
46
hepsi yüklenirmi onlar tek tek PQ dosyalarıdır zipten ayıklayıp yükle televizyona bak düzelmezse diğer 2.PQ dosyasını dene o da olmazsa 3.PQ dosyasını dene tam 12 adet panel dosyası yolladım zaten başkada yok elimde HEPSİ YÜKLENMEZ tek tek yüklenir
anladım ustam saolasın. Dalgınlığıma da geldi onca dosya arasında. yükleyince sonucu yazacam inşlh. çok teşekkür ediyorum

Geri
Üst Alt