çok teşekkür ediyorum birinci paneli yükledim herşey düzeldi. ekran normal resimlerde geldi çok teşekkür ediyorum. çok hafif bir titreme var ama sanırm değişen karttan olabilir. hakını helal et ustam sizleri çok yordum. Bilgi paylaştıkça çoğalır. iyiki varsınız saoalun
Emeği geçen herkesin eline,yüreğine sağlık.çok teşekkür ediyorum birinci paneli yükledim herşey düzeldi. ekran normal resimlerde geldi çok teşekkür ediyorum. çok hafif bir titreme var ama sanırm değişen karttan olabilir. hakını helal et ustam sizleri çok yordum. Bilgi paylaştıkça çoğalır. iyiki varsınız saoalun
korkmayın arkadaşlar yanlış yüklemeyle bişi olmuyormuş ben denedimtk tek denemedim hepsini yüklemiştim
ozaman birinci dosyayı sakla ama diğerlerinide dene titreme de geçer belkiçok teşekkür ediyorum birinci paneli yükledim herşey düzeldi. ekran normal resimlerde geldi çok teşekkür ediyorum. çok hafif bir titreme var ama sanırm değişen karttan olabilir. hakını helal et ustam sizleri çok yordum. Bilgi paylaştıkça çoğalır. iyiki varsınız saoalun
evet artık onlarıda bi deneyeceğim titremeler içinozaman birinci dosyayı sakla ama diğerlerinide dene titreme de geçer belki
baktın olmadı tekrar birinciyi yüklersin
kulaklıkla dene ses gelecekmi gelmezse mini amfi takarsın hoplardan ses alırsın11mb110p anakartı ikinci el güvenilir bi arkadaştan almıştım. şuan herşey normal ama ses çıkmıyor tv den. sanırm çıkışta bir sorun var.
evet artık onlarıda bi deneyeceğim titremeler için
mb96 idikulaklıkla dene ses gelecekmi gelmezse mini amfi takarsın hoplardan ses alırsın
sesin zaten görüntüyle ilgisi yok belki hop kabloları tam oturmamıştır,kulaklıtan ses gelirrse belli olur
eski kartı mb96mıydı da mb110p taktın yoksa mb97miydi
Seri numarası değil de kapağı açınca metal gövdede yazan etiketi foto olarak paylaşmalısınmerhaba elimde vestel 40fb5050 modelli televizyon var kartı değiştirdim 17mb82s ekran ters döndü ve bulanıklaştı yazılım için yardımcı olur musunuz seri numarası:7900249700303
VES400UNVS-3D-N01Merhaba
Adem Helvacı bey bir videosunda panellerin harflerinden hangi marka panel olduğunu tespit edebilirsiniz demişti. Ve hangi harflerin hangi panelleri temsil ettiğini gösteren bir tablo paylaşmıştı. Ben de Vestel'in menusune girdim. Karşıma o tabloda olmayan harf grubu çıktı. Resme bakarak benim panelin hangi marka olduğunu söyleyebilecek biri var mı?
![]()
Peki markası ne. Kim üretmiş.VES400UNVS-3D-N01