evet yükleyince kapattım tvyi. ucb yi çıkardım tekrar açtım ama malesef olmasıTv yi kapatıp açtın değil mi? ,her işlem sonunda kapatıp-açmalısın ,bunu yapmadıysan yapıp dene ve yaz bakayım,bir de 71 değiştirip vereceğim birazdan
evet yükleyince kapattım tvyi. ucb yi çıkardım tekrar açtım ama malesef olması
teraspy, malesef ustam bu da olmadı yanlış birşeyde yapmadım. ilgine alakana çok tşk ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Aynı şekilde yükle ,usb boş olmalı klasörle beraber yüklenecek ,yüklemek için biliyorsun menü+4725 tuşlayıp kumandadan usboperations gelip OK basılacak
Hımm,şimdi bir dosya daha yolluyorum,onu da deneyip sonra tvden alırsın ve yinbe bu siteye yükle bakayım ,tvye geri yükleniyormu acaba göreyimteraspy, malesef ustam bu da olmadı yanlış birşeyde yapmadım. ilgine alakana çok tşk ederim
@undefined, ustam paneli alamadım şimdide. Ben bir sahur yapayım tekrar yazarım. çok teşekkür ediyorumHımm,şimdi bir dosya daha yolluyorum,onu da deneyip sonra tvden alırsın ve yinbe bu siteye yükle bakayım ,tvye geri yükleniyormu acaba göreyim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Google translate:@undefined, ustam paneli alamadım şimdide. Ben bir sahur yapayım tekrar yazarım. çok teşekkür ediyorum
yokoono, dosya hasarlı uyarısı alıyorum. bunun nedeni ne olabilir.Google translate:
1. 17MB110 ve VES400UNVS-2D-N03 paneli için panel profili verdim. VES400UNVS-2D-N02 için bende yok.
2. Görüntü iyi ama ters.
3. Gelen talimata göre 18 ve 71 adreslerini değiştirmelisiniz.
4. Burada, 18 ve 71 adresleri değiştirilmiş panel profiline sahipsiniz.
5. PQ klasörünü sıkıştırın ve çubuğa koyun.
Google translate:
yokoono, ustam dediğin gibi yaptım ilk verdiğin dosyayla sıkıştırıp yükledim ama durum aynı. bu panel bi türlü dönmüyorGoogle translate:
1. Sıkıştırılmış programla ilgili sorunlar
2. "Çok şiddetli" bir antivirüs programı.
VES400UNVS-2D-N02 panel dosyasıdıryokoono, ustam dediğin gibi yaptım ilk verdiğin dosyayla sıkıştırıp yükledim ama durum aynı. bu panel bi türlü dönmüyor
Eğer olmazsa klasörün adını pq olarak küçük harf yapyokoono, ustam dediğin gibi yaptım ilk verdiğin dosyayla sıkıştırıp yükledim ama durum aynı. bu panel bi türlü dönmüyor
arka kapağı açtığında metal yerde yazan panel bilgileri VES400UNVS-2D-NO2 yazıyor demi sana verdiğim orjinal panel bilgisidirmalesef her şeyi denedim olmuyor. herşey yolunda ama yazılım almaz oldu sanırım kart.@tobacco, no2 yazılımını attım o da olmadı
arka kapağı açtığında metal yerde yazan panel bilgileri VES400UNVS-2D-NO2 yazıyor demi sana verdiğim orjinal panel bilgisidir