Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,820
65
teraspy teraspy, ustam uygun editör verebilirmisin
Editör derken,ben linuxta kwrite kullanıyorum ,yanda numaralar çıkıyor ,sizde numaralı notepad vardı galiba ,onunla aç,bendeki olmaz sizde.Sana örnek foto atayım:
Aslında gerçekten kolay ,düzeltilecek 2 satır var zaten, birisi 18 numaralı diğeri 71 numaralı satır, satır numarasının karşılığı 1 ise 0 , 0 ise 1 yapılacak ,kendi web sitemde de anlattım burada da :

Ekran ters nasıl düzeltilir – how to fix screen reversed – как исправить перевернутый экран​

byalo-349.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,820
65
A
teraspy teraspy, ustam çok teşekkür ediyorum. bu konuya tam hakim değilim. Sanrım bilen birine yaptırsam iyi olucak
Aslında çok basit, panel dosyasını tvden alıyorsun, TMG olanı pc de açıyorsun ,18 satırı değiştirip tvye yolluyorsun,oku beni de anlattım ,diğerlerinin hiç ellemiyorsun ,aldın mı dosyaları tven :alala

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,820
65
teraspy teraspy malesef alamadım, bi sesli yardım bölümü olsa iyiymiş :alala
Tv yi kapat ,İndirdiğin dosyaları boş bir usb belleği fat32 ile formatlayıp içine kopyala ,tv ye tak ve tvyi aç ,ardından menü + 4725 tuşla gelen ekranda en altt "usboperations" gelip "OK" tuşuna bas ,dosyalar belleğe geçecek :ok

DownloadPQ.mb110

Bu dosya usb belleğe kopyalanacak sadece :ok

K Çevrimdışı

kıyaklı

Yeni Üye
22 Mar 2023
35
46
Tv yi kapat ,İndirdiğin dosyaları boş bir usb belleği fat32 ile formatlayıp içine kopyala ,tv ye tak ve tvyi aç ,ardından menü + 4725 tuşla gelen ekranda en altt "usboperations" gelip "OK" tuşuna bas ,dosyalar belleğe geçecek :ok

DownloadPQ.mb110

Bu dosya usb belleğe kopyalanacak sadece :ok
panel dostası var sadece elimde. bu dosyayı usb ye atıp denedim ama alamadım malesef. sizede çok zahmet verdim tşk ederim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,820
65
panel dostası var sadece elimde. bu dosyayı usb ye atıp denedim ama alamadım malesef. sizede çok zahmet verdim tşk ederim
Ne zahmeti :ok
Yukarıda adını verdiğim panel dosyasını usb belleğe kopyala,tvye tak ve yukarıda dediğim gibi dosyayı al tvden,eğer aldıysan yükle bir yere bakayım ,mesela buraya yükle :

K Çevrimdışı

kıyaklı

Yeni Üye
22 Mar 2023
35
46
Ne zahmeti :ok
Yukarıda adını verdiğim panel dosyasını usb belleğe kopyala,tvye tak ve yukarıda dediğim gibi dosyayı al tvden,eğer aldıysan yükle bir yere bakayım ,mesela buraya yükle :
dosyaya ulaşamıyorum şimdi de😌 link verebilirmisin

dosyaya ulaşamıyorum şimdi de😌 link verebilirmisin
formda yeniyim kusura bakma ustam

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,820
65
K kıyaklı,

Buradan indir ,zipten çıkart PQ klasöründeki dosyaların ister mb110 olanını istersen hepsini "KLASÖR OLMADAN" usbye kopyala ve anlattığım gibi tvden al

K Çevrimdışı

kıyaklı

Yeni Üye
22 Mar 2023
35
46
K kıyaklı,

Buradan indir ,zipten çıkart PQ klasöründeki dosyaların ister mb110 olanını istersen hepsini "KLASÖR OLMADAN" usbye kopyala ve anlattığım gibi tvden al
dosyayı yükledim bakabilirmisin

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,820
65
Geri
Üst Alt