Bu arada ben linux kullanıyorum,windows değil sevgili yusuf
yaptım abi bu şekilde ekran düzeldi fakat renkler birbirine girdibir yere "kopyala-yapıştır" yapıp yedekle,sonra satır numaralı text editör ile dosyayı açıp 18 satırdaki 0 ise 1 yap,71 satırı da 1 ise 0 yapıp kaydet,sonra dediğin gibi pg isimli klasör yarat,yaptığın TMG dosyasını içine koyup usb kaydet,tvye tak ,dosyayı verdiğim konuda anlattığım gibi tvye yükle
o iki satırda oynayacaksın,mesela 18 değiştir sadece yolla tvye,olmadı diğerini değiştir sadece yolla tvye ,başka türlü olmaz ,ama mutlaka düzeliryaptım abi bu şekilde ekran düzeldi fakat renkler birbirine girdi
Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Yukarıda yokoono da anlatmış ,siyahla belirttimyaptım abi bu şekilde ekran düzeldi fakat renkler birbirine girdi
Abi tamamen düzeldi şuan çok mutluyum. Bugün doğum günüm ve bugün alacağım en güzel hediyeyi bana sabırla yardım ettiğin için sen vermiş oldun güzel abim. Her şey için teşekkür ederimo iki satırda oynayacaksın,mesela 18 değiştir sadece yolla tvye,olmadı diğerini değiştir sadece yolla tvye ,başka türlü olmaz ,ama mutlaka düzelir
Sevgili yusuf ,sizin dualarınızla hep tehlikelerden kurtuldum inan,ailecek üstelik ,bunu mutlaka kendi konum olan "maksat muhabbet olsun" da anlatacağım bir gün.Abi tamamen düzeldi şuan çok mutluyum. Bugün doğum günüm ve bugün alacağım en güzel hediyeyi bana sabırla yardım ettiğin için sen vermiş oldun güzel abim. Her şey için teşekkür ederim
Çok saol abi senin de öyle olur inşallah. Umarım her şey gönlünce olur. Saygılarla...Sevgili yusuf ,sizin dualarınızla hep tehlikelerden kurtuldum inan,ailecek üstelik ,bunu mutlaka kendi konum olan "maksat muhabbet olsun" da anlatacağım bir gün. Çok sevindim ,güle güle kullan,bu arada mutlu yıllar inşallah,sağlık-sıhhat ve mutluluk içinde yaşa ailecek
Teşekkür ederim,tv yanına telefon koyma sakın,gelen misafirlerine de koymalarına izin verme ,bu yazılımın bozulmasına neden olur unutma,iyi gecelerÇok saol abi senin de öyle olur inşallah. Umarım her şey gönlünce olur. Saygılarla...
Benim arşivimde yok ana kartlar farklı olduğu için panel yazılımının yapısı da farklı yokoono ustada olabilir kendsini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görür yazılım varsa size yardımcı olur.ustam formda bi türlü bulamadım yada gözümden kaçtı. vestel 40fa100 40 led tvde 17mb96 kartı 17mb110p ile değiştirdim ekran ters ve bi türlü düzeltemedim. uygun panel yazılımı varmıdır acaba. panel no 23247529 model:VES400UNVS-2D-NO2. iyi çalışmalar şimdiden teşekkür ederim.
N03 için varustam formda bi türlü bulamadım yada gözümden kaçtı. vestel 40fa100 40 led tvde 17mb96 kartı 17mb110p ile değiştirdim ekran ters ve bi türlü düzeltemedim. uygun panel yazılımı varmıdır acaba. panel no 23247529 model:VES400UNVS-2D-NO2. iyi çalışmalar şimdiden teşekkür ederim.
teşekkür ederim. yükleyip sonucu paylaşırım.N03 için var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.