Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,359
Kullanıcılar için gizli metin: Yusuf Gümüş
sanırım bu yazılımdan sonra ekranım ters döndü şuan 24 saat kısıtından dolayı indiremiyorum maalesef*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu yazılımı deneyin.
Panel yazılımı lazım düzelmesi için,veya tvden panel yazılımını çekip editleyip geri yüklemek gerekir.sanırım bu yazılımdan sonra ekranım ters döndü şuan 24 saat kısıtından dolayı indiremiyorum maalesef
yardımcı olun lütfen*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu yazılımı deneyin.
resetlediğim flash belleğe read klasörü açıp tv den usb operations a bastığımda maalesef dosyaları flash belleğe çekmedi. boş geldiPanel yazılımı lazım düzelmesi için,veya tvden panel yazılımını çekip editleyip geri yüklemek gerekir.
read değildi sanırım ,normal mb90 kartlar gibi olacak,vermiştim tv modifiye kısmında profil dosyaları alınması diye,spi olması lazım,read sadece mb82de oluyoryardımcı olun lütfen
resetlediğim flash belleğe read klasörü açıp tv den usb operations a bastığımda maalesef dosyaları flash belleğe çekmedi. boş geldi
denedim sadece bu dosyalar geldi panel ile ilgili dosyalar gelmediÖnemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
denedim sadece bu dosyalar geldi panel ile ilgili dosyalar gelmedi
VESTEL_D1_Plus_TMG.bin panel dosyasıdırGelmiş işte
bu dosyayı pq adlı klasöre koyup usb operations yapınca düzelmesi gerekiyor sanırımVESTEL_D1_Plus_TMG.bin panel dosyasıdır
Hayır ,dosyayı yedekle önce bir yere mutlaka ,bu arada ne kullanıyorsun pc olarak ona göre yazayım.bu dosyayı pq adlı klasöre koyup usb operations yapınca düzelmesi gerekiyor sanırım
Bozuk olan dosya zaten alınan dosya,o düzeltilecekbu dosyayı pq adlı klasöre koyup usb operations yapınca düzelmesi gerekiyor sanırım
hpHayır ,dosyayı yedekle önce bir yere mutlaka ,bu arada ne kullanıyorsun pc olarak ona göre yazayım.
bir yere "kopyala-yapıştır" yapıp yedekle,sonra satır numaralı text editör ile dosyayı açıp 18 satırdaki 0 ise 1 yap,71 satırı da 1 ise 0 yapıp kaydet,sonra dediğin gibi pg isimli klasör yarat,yaptığın TMG dosyasını içine koyup usb kaydet,tvye tak ,dosyayı verdiğim konuda anlattığım gibi tvye yükle