Cevap yazdığınız için teşekürlerGoogle translate:
TV profilini STICK'a kaydedin ve VestelToolbox ile uydu işlevini etkinleştirin. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, profilinizi buraya gönderin.
Bir meslektaşımın size nasıl ilerleyeceğinizi Türkçe açıklamasını istiyorum.
+Merhaba Cihazim Hi level uretim 55hl500 modeli tv açılmıyor kirmizi isik yanip sonuyor cihaz kendini acmaya calisiyor açılmıyor ama çok zorlayıp denersem görüntü geliyor yazilim ile alakali olabilirmi 6 yıldır sorunsuz kullaniyordum
![]()
Yazılım.Merhaba Cihazim Hi level uretim 55hl500 modeli tv açılmıyor kirmizi isik yanip sonuyor cihaz kendini acmaya calisiyor açılmıyor ama çok zorlayıp denersem görüntü geliyor yazilim ile alakali olabilirmi 6 yıldır sorunsuz kullaniyordum
![]()
Main 17MB82-2 is Smart ?????.merhabalar, 2 ay önce almış olduğum seg 32sbh730 tv nin paneli kırıldı servis tv ücretinden daha fazla ücret istedi, bende 10 yıl önce aldığımız anakart arızalı regalin 17mb82-2 (anakart modeli) panelini taktım ama görüntüde sorun oluştu yazılımsal olduğunu düşünüyorum. yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz ? 17mb82-2 23113825
![]()
![]()
Cod panel (VESxxxxxxxxxxxx) ?.Panel yazılımı lazım Finlux 17MB82S panel no 23228558
Panel profile:![]()
Bu mu VES kodu bilmiyorum tam olarak
Look. Panel profile:yokoono, ves390undc-01 panel yazılımı var mı ustam anakart 17mb 82s