Cevap yazdığınız için teşekürlerGoogle translate:
TV profilini STICK'a kaydedin ve VestelToolbox ile uydu işlevini etkinleştirin. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, profilinizi buraya gönderin.
Bir meslektaşımın size nasıl ilerleyeceğinizi Türkçe açıklamasını istiyorum.
+Merhaba Cihazim Hi level uretim 55hl500 modeli tv açılmıyor kirmizi isik yanip sonuyor cihaz kendini acmaya calisiyor açılmıyor ama çok zorlayıp denersem görüntü geliyor yazilim ile alakali olabilirmi 6 yıldır sorunsuz kullaniyordum
Yazılım.Merhaba Cihazim Hi level uretim 55hl500 modeli tv açılmıyor kirmizi isik yanip sonuyor cihaz kendini acmaya calisiyor açılmıyor ama çok zorlayıp denersem görüntü geliyor yazilim ile alakali olabilirmi 6 yıldır sorunsuz kullaniyordum
Main 17MB82-2 is Smart ?????.merhabalar, 2 ay önce almış olduğum seg 32sbh730 tv nin paneli kırıldı servis tv ücretinden daha fazla ücret istedi, bende 10 yıl önce aldığımız anakart arızalı regalin 17mb82-2 (anakart modeli) panelini taktım ama görüntüde sorun oluştu yazılımsal olduğunu düşünüyorum. yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz ? 17mb82-2 23113825
Cod panel (VESxxxxxxxxxxxx) ?.Panel yazılımı lazım Finlux 17MB82S panel no 23228558
Panel profile:
Bu mu VES kodu bilmiyorum tam olarak
Look. Panel profile:yokoono, ves390undc-01 panel yazılımı var mı ustam anakart 17mb 82s