Sökülen ana kart mb? Takılan ana kart mb?Anakart değişti panel yazılımı lazım Arkadaşlar
Sökülen 17mb211s takılan 17mb140Sökülen ana kart mb? Takılan ana kart mb?
Çapraz kart değişiminde panel yazılımı bulmak biraz zor. Maalesef benim arşivimde yok diğer ustaların cevabını bekleyin.Sökülen 17mb211s takılan 17mb140
For panel VES395UNDC-2D-N12 and main 17MB140 ???.Sökülen 17mb211s takılan 17mb140
Usta kolaymış bi ustamıza sordum boş dosya gönderdi flaş bellege attim servis menüsünden panel dosyasini cektim tekrar cektiğim dosyayi ona gönderdim o cevirip bana gönderdi yükledim düzeldi tv. fakat ben cektiğim dosyayi inceledim ve onun gönderdigine baktim ikiside ayniydi keşke tv müşteriye teslim etmeden cektiğim dosyayi deneseydim ortaya cikcakti gercekten ceviripmi gönderdi millet herşeyi gizliyo gibime geldiÇapraz kart değişiminde panel yazılımı bulmak biraz zor. Maalesef benim arşivimde yok diğer ustaların cevabını bekleyin.
Tavsiye forumunda teraspy üstadın konularında var.Usta kolaymış bi ustamıza sordum boş dosya gönderdi flaş bellege attim servis menüsünden panel dosyasini cektim tekrar cektiğim dosyayi ona gönderdim o cevirip bana gönderdi yükledim düzeldi tv. fakat ben cektiğim dosyayi inceledim ve onun gönderdigine baktim ikiside ayniydi keşke tv müşteriye teslim etmeden cektiğim dosyayi deneseydim ortaya cikcakti gercekten ceviripmi gönderdi millet herşeyi gizliyo gibime geldi
Panel profile:
anakartım 17mb82s kart degüğiştirdim panel yazılımı lazım link teki yazılımı indirdim ama bu panelin yazılımı yok hangi yazılımı yuklemem gerekiyor
Ustam bu yazılımı uyguladım duzelmediPanel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
Google translate:Ustam bu yazılımı uyguladım duzelmedi
Genede çok teşekkür ediyorum
17mb82s ves315wnlo1 panelyazılımvarmıdrlinkte fınlux 48fx410f mb140 full yazılım.yazılımı yükledikten sonra panel dosyasını tv den flashbelleğe kopyalayıp buraya verirseniz başka ustalarımızada lazım olur.önce full yazılımı yükleyin ben size nasıl alınacağını anlatacağım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
17mb82s ves315wnlo1 panelyazılımvarmıdr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
VES315WNDL-01 ???????.17mb82s ves315wnlo1 panelyazılımvarmıdr
17mb82s ves315wnlo1 panelyazılımvarmıdr