Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

1 Çevrimdışı

143652

Yeni Üye
11 Haz 2020
3
44
23218997 seg panel yazılımı olan var mi

IMG-20220816-WA0009.jpg

Panel yazılımı

S Çevrimdışı

skyhans

Yeni Üye
1 Eyl 2022
5
44
Merhaba Şuna ait yazılıma sahip olan var mı, hiçbir yerde bulamadım. Negatif görüntü problemi var çünkü.

panel931a483346b0a1af.png

SN: 6490434 90033
PNL: 30061998

S Çevrimdışı

skyhans

Yeni Üye
1 Eyl 2022
5
44
Yine de yazılımı bulabilir miyiz acaba? ve bu sorunu nasıl çözebilirim acaba, yardımcı olabilir misiniz?

Bu makineyi fabrika ayarlarına nasıl çevirebilirim?

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Yine de yazılımı bulabilir miyiz acaba? ve bu sorunu nasıl çözebilirim acaba, yardımcı olabilir misiniz?

Bu makineyi fabrika ayarlarına nasıl çevirebilirim?
Mb25 Ana karta flash bellekle yazılım yüklenmez tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

S Çevrimdışı

skyhans

Yeni Üye
1 Eyl 2022
5
44
Mb25 Ana karta flash bellekle yazılım yüklenmez tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
menüdeki hiçbir seçenek çalışmıyor, adjust menülerine geliyor please wait yazıyor hemen done diyor hiçbir ayar yapılamıyor. ana menüdeki fabrika ayarları bile yapılamıyor. seçenek var ama hiçbir şekilde yanıt vemriyor.

sdfsfsfd.png

bu menülere sağ tuş yaparak giriliyor ama bundan sonraki menülerin hiçbirisine işlem yapılamıyor, tıpkı fabrika ayarları gibi. mb25 v94 yazıyor tv içindeki kartta mb25-3 vs. Özellikle şu preset kısmından düzeltme yapılacağına inanıyorum ama dediğim gibi please wait diyor done diyor hiçbir işlem yapılmıyor.

S Çevrimdışı

skyhans

Yeni Üye
1 Eyl 2022
5
44
Videolarla anlatayım en iyisi;

Ben sıkıntıyı anlayamadım, menüleri hiçbir şekilde kullanamıyorum. Özel bir kod vs. mi lazım acaba?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Videolarla anlatayım en iyisi;

Ben sıkıntıyı anlayamadım, menüleri hiçbir şekilde kullanamıyorum. Özel bir kod vs. mi lazım acaba?

Video setup yazan satırın üzerine gelip sağ yön tuşu ile giriş yapın yeni bir bölüm açılacak en üst satır panel seçimi satırıdır siz yine de bu bölüme girince fotoğrafını çekin yapacağınız ayar ile sorun giderilemezse tekrar ayarları eski haline getirebilirsiniz. En üst satırı sağ yön tuşu ile değiştirin farklı bir panel ismi gelecek fakat sizdeki tv 26' Olduğu için o satıra 32' Panel ismi gelebilir 32 Seçmeyin diğer 26' Panel ismini seçin menü tuşu ile çıkış yapın tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra geri çalıştırın görüntü düzelmediyse aynı işlemi tekrar yapın farklı bir 26' Panel seçin eğer hiç birinde de sorun giderilemediyse ayarı çektiğiniz fotoğraftaki eski haline getirin NVM edit satırına yan tuş yapın epromu sıfırlar eğer yine sorun devam ederse lvds kablosunu kontrol edin.

S Çevrimdışı

skyhans

Yeni Üye
1 Eyl 2022
5
44
Video setup yazan satırın üzerine gelip sağ yön tuşu ile giriş yapın yeni bir bölüm açılacak en üst satır panel seçimi satırıdır siz yine de bu bölüme girince fotoğrafını çekin yapacağınız ayar ile sorun giderilemezse tekrar ayarları eski haline getirebilirsiniz. En üst satırı sağ yön tuşu ile değiştirin farklı bir panel ismi gelecek fakat sizdeki tv 26' Olduğu için o satıra 32' Panel ismi gelebilir 32 Seçmeyin diğer 26' Panel ismini seçin menü tuşu ile çıkış yapın tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra geri çalıştırın görüntü düzelmediyse aynı işlemi tekrar yapın farklı bir 26' Panel seçin eğer hiç birinde de sorun giderilemediyse ayarı çektiğiniz fotoğraftaki eski haline getirin NVM edit satırına yan tuş yapın epromu sıfırlar eğer yine sorun devam ederse lvds kablosunu kontrol edin.
İşte sağ tuş yapınca o menüdeki hiçbir şey değişmiyor, öyle kalas gibi duruyorlar. 2. videoda görünüyor menü, hiçbir şey değişmiyor. Yine de şansımı tekrar deneyeyim çok teşekkürler.

I Çevrimdışı

isa8yavuz

Yeni Üye
3 Eyl 2022
4
37
20220903_080053.jpg

Benim televizyona ilk kurulum ayarlarından yeniden kurmya çalıştım kapanıp açılmaya başladı. sadece vestel yazısı çıkıyor kapanıyor

Geri
Üst Alt