Tv mb25 Ana karta sahip donanım orijinal ise yazılım ile alakası yoktur.Merhaba Şuna ait yazılıma sahip olan var mı, hiçbir yerde bulamadım. Negatif görüntü problemi var çünkü.
SN: 6490434 90033
PNL: 30061998
Mb25 Ana karta flash bellekle yazılım yüklenmez tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.Yine de yazılımı bulabilir miyiz acaba? ve bu sorunu nasıl çözebilirim acaba, yardımcı olabilir misiniz?
Bu makineyi fabrika ayarlarına nasıl çevirebilirim?
menüdeki hiçbir seçenek çalışmıyor, adjust menülerine geliyor please wait yazıyor hemen done diyor hiçbir ayar yapılamıyor. ana menüdeki fabrika ayarları bile yapılamıyor. seçenek var ama hiçbir şekilde yanıt vemriyor.Mb25 Ana karta flash bellekle yazılım yüklenmez tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Videolarla anlatayım en iyisi;Mb25 Ana karta flash bellekle yazılım yüklenmez tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Videolarla anlatayım en iyisi;
Ben sıkıntıyı anlayamadım, menüleri hiçbir şekilde kullanamıyorum. Özel bir kod vs. mi lazım acaba?
İşte sağ tuş yapınca o menüdeki hiçbir şey değişmiyor, öyle kalas gibi duruyorlar. 2. videoda görünüyor menü, hiçbir şey değişmiyor. Yine de şansımı tekrar deneyeyim çok teşekkürler.Video setup yazan satırın üzerine gelip sağ yön tuşu ile giriş yapın yeni bir bölüm açılacak en üst satır panel seçimi satırıdır siz yine de bu bölüme girince fotoğrafını çekin yapacağınız ayar ile sorun giderilemezse tekrar ayarları eski haline getirebilirsiniz. En üst satırı sağ yön tuşu ile değiştirin farklı bir panel ismi gelecek fakat sizdeki tv 26' Olduğu için o satıra 32' Panel ismi gelebilir 32 Seçmeyin diğer 26' Panel ismini seçin menü tuşu ile çıkış yapın tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra geri çalıştırın görüntü düzelmediyse aynı işlemi tekrar yapın farklı bir 26' Panel seçin eğer hiç birinde de sorun giderilemediyse ayarı çektiğiniz fotoğraftaki eski haline getirin NVM edit satırına yan tuş yapın epromu sıfırlar eğer yine sorun devam ederse lvds kablosunu kontrol edin.
Cod main (17mbxxxxx) ?Panel yazılımı lazım arkadaşlar bulamadım elinde olan varmı
Müdür anakart değişti 17MB96Cod main (17mbxxxxx) ?
I do not have panel profile for 17MB96 and panel VES395UNDC-2D-N12Müdür anakart değişti 17MB96