Panel profileSelam ustalar bana hi level Vestel üretim panel yazılımı lazı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler (bu arada kart değişti)
Panel profile
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
thank you yokonooo master for helping mePanel profile
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
1. The panel profile given is exactly what you needSelam yokoono ustam verdiğin yazılım TV hiç bir değişiklik yapmadı bu arada t con ayrı bu
modelde
Görüntü bozukluğu dışında ters de çıkıyor mu , profil dosyasını tvden çekip yolla bakayım yapılabilecek bir şey var mı?Selam yokoono ustam verdiğin yazılım TV hiç bir değişiklik yapmadı bu arada t con ayrı bu
modelde
Selam yokoono ustam verdiğin yazılım TV hiç bir değişiklik yapmadı bu arada t con ayrı bu
modelde
You can't get files from these cards, you should get support from the serviceHello friends, I have a replacement main board for my TV Toshiba 55UA3D63DB Replacement Main Board is 17MB185 180721R2A Panel VES550QNDB-N2-N43 The TV is now working but it is showing two images. I have tries searching for panel software here but I could not find the same one. Could anyone help me with this? All images are attached. Thank you in advance.
Sana diğer konuda bir cevap verdim ama pek umursamadın sevgili barış,istenileni vermelisin ki ona göre yardımcı olalımEfendim öncelikle kolay gelsin.
Elimdeki TVnin anakartını söktüm 17mb82s kart mevcuttu. Yerine 17mb110 kart taktım fakat kartım da arıza var sanırım. paneldeki yazılar karıncalanmış, iç içe geçmiş şekilde çıkıyor. 17mb82s de bu sorun mevcut degil 17mb110 icin panel yazılımı lazım elinizde var mıdır. Teşekür ederim yardımcı olduğunuz için. Taktığım kart hangi televizyona ait olduğunu bilmiyorum bu nedenle panel numarası kaçtır hıc Bi fikrim yok. Takmış olduğum kart bu.
Sana diğer konuda bir cevap verdim ama pek umursamadın sevgili barış,istenileni vermelisin ki ona göre yardımcı olalım
Karıncalı görüntüden foto paylaş bakayım, panel ile yapılabilecek bir şey varmı bakalım
toshiba 50ud2063dt 17mb170 kart için yazlıma ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz indirme link içinustam yükledim resim de yüklüyorum. 1.rar dosyasındaki panel yazılımda resimdeki gibi ters görüntü veriyor. renkler az biraz belli. resmi aşağıdadır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
2.rar dosyasında düz görüntü verdi. fakat renkler çok kötü ve neredeyse yazılar okunmuyor. resmini ve rar dosyası aşağıdadır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.