Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,344
panel yazılımı mı lazım.?toshiba 50ud2063dt 17mb170 kart için yazlıma ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz indirme link için
panel yazılımı mı lazım.?toshiba 50ud2063dt 17mb170 kart için yazlıma ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz indirme link için
evet yardımcı olursanız sevinirimpanel yazılımı mı lazım.?
ekrenda ışık var fakat görüntü alamıyorumevet yardımcı olursanız sevinirim
evet yardımcı olursanız sevinirim
ekrenda ışık var fakat görüntü alamıyorum
mesajı bilerekmi yazdın bilmeyerekmi burası panel yazılımı konusu yazılımların konusu değilevet yardımcı olursanız sevinirim
evet yardımcı olursanız sevinirim
sota abi ben vercektim sen önce davrandınÖnemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
ustat bu konulara çok hakim biri değilim servis benden 10 tl istedi şuan için bu ücreti ödemek bu ekonomide benim için külfetli, internete biraz araştırdım, yazılım yazılım güncelleme gibi sorunlardan olabileceği anlatılıyordu,mesajı bilerekmi yazdın bilmeyerekmi burası panel yazılımı konusu yazılımların konusu değil
yardım ederler de konuyu yerinde açmaklazım vede istenilenleri tam vermek lazım yoksa yardım alamazsın üstteki linkte ne isteniyor ilkbaştaki yazıda varustat bu konulara çok hakim biri değilim servis benden 10 tl istedi şuan için bu ücreti ödemek bu ekonomide benim için külfetli, internete biraz araştırdım, yazılım yazılım güncelleme gibi sorunlardan olabileceği anlatılıyordu,
yardım edersenizde etmesenizde canının sağ olsun ne diyeyim, laf ebeliği yapmaya veya başka bir amcım yok, derdime çare arayışı içindeyim o kadar
Helal toba, seni yönetici yapmak lazım bu forumayardım ederler de konuyu yerinde açmaklazım vede istenilenleri tam vermek lazım yoksa yardım alamazsın üstteki linkte ne isteniyor ilkbaştaki yazıda var
bak burda yaz
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
Sevgili E erd16 ,konu laf ebeliği yapmak değil ancak verilen linke de fotoğraflı istek de yapmadın ne yazık ki,,takip ediyorum ki saat 01 oldu neredeyse, 23:41 den itibaren çok kere foto ekleyip yazılım istenirdi bana göreustat bu konulara çok hakim biri değilim servis benden 10 tl istedi şuan için bu ücreti ödemek bu ekonomide benim için külfetli, internete biraz araştırdım, yazılım yazılım güncelleme gibi sorunlardan olabileceği anlatılıyordu,
yardım edersenizde etmesenizde canının sağ olsun ne diyeyim, laf ebeliği yapmaya veya başka bir amcım yok, derdime çare arayışı içindeyim o kadar
olurum sayın abimHelal toba, seni yönetici yapmak lazım bu foruma
+1 Katılıyorum sevgili tobaolurum sayın abim
insanlara ücretsiz servis veriliyor ama kullanmayı bilmiyolar habire laf çakmalar bikere de teşekkür edin dicem ama demiyom bak alo abi
ben çıkıyom alo abi yarın iş var+1 Katılıyorum sevgili toba
İyi gecelerben çıkıyom alo abi yarın iş var