1. Write in Turkish or English.Ако може софтуер или файл за панела ?
Оригинална плоча 17MB180E е сменена с 17MB180E от ТВ с 43" дисплей.
благодаря!
Soket kısmı mb96 ile aynı olan mb211 Ana kart var bulup almanız gerekiyor.Kartlar arası lvds soket farklılığı Sanırım tavsiye edenin de gözünden kaçmış :( Kart sahibi olduk, hocam sizin bir tavsiyeniz varmı?Eski kart MB96 bunun yerine en güncel kullanabileceğim kart modeli ne olabilir?
Fotoğrafları ekliyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Здравейте, проблемът е двойно изображение. Оригиналната платка беше дефектна и сменена със същия тип.1. Пишете на турски или английски.
2. Какъв проблем има изображението?
3. Запазете профила на панела и го публикувайте тук.
I have nothing for this tv. I have no panel profile and no software. I have the equivalent full software (Bush TV) same motherboard but panel VES500QNDH-N2-N42. Try at your own risk.Здравейте, проблемът е двойно изображение. Оригиналната платка беше дефектна и сменена със същия тип.
Rica ederiz.İlginiz için teşekkür ederim hocam
Thanks, i'll try.Нямам нищо за този телевизор. Нямам панелен профил и софтуер. Имам еквивалентен пълен софтуер (Bush TV) същата дънна платка, но панел VES500QNDH-N2-N42. Опитайте на свой собствен риск.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
aradığın yazılım burada ihtiyacın olursa söylersin
Tv finlux yazısından sonra açılmıyordu yazılımını attım ama ekran ters geldi panel yazılımı lazım arka etiketi bu şekilde teşekkür ederim
Farklı Bir Full Yazılım Atarak Arızaya Çözdüm.Teşekkürler