Tkgs kurulumu yapıyorsunuz ? Tanımlı kanal listesi mi yukluyorsunuz?ilk kurulumu yaparak bütün kanallar silince oluyor ama. Birde bazen kanal sıralaması arasında sayı boşluğu oluyor. Mesela sıralama 1,2,3,6,7 diye gidebiliyor
Tkgs kurulumu yapıyorsunuz ? Tanımlı kanal listesi mi yukluyorsunuz?ilk kurulumu yaparak bütün kanallar silince oluyor ama. Birde bazen kanal sıralaması arasında sayı boşluğu oluyor. Mesela sıralama 1,2,3,6,7 diye gidebiliyor
evet uyarseg tv lerede olurmu bu kanal listesi üstam
Evet dediğin doğru,kanalı sildiğinde arkasındaki kanal yeni numara almıyor,mesela 5 nolu kanalı sildin,arkasındaki 6 nolu kanal yine 6 kalıyor,böylece tv sııralamada 1-2-3-4-6-7 .... diye gidiyor,bunu ben şöyle çözüyorum ,istemediğim kanalları siliyorum,herşey tamam olunca kanal listesini usb belleğe kaydediyorum önce ,ardından hemen tekrar tvye geri yüklüyorum,kanal sırası düzeliyor.Her ikisini de yaparken sıralamayı yaparken bazen arada boşluk kalıyor
Hocam teşekkür ederim. Yalnız öyle yapınca tanımlı kanal listesi yükleniyor. Ilk kurulum yapıp kanal hiç olmayınca düzenlediğim listeyi kabul ediyor yoksa hep tanımlı kanal listesi geliyor.Evet dediğin doğru,kanalı sildiğinde arkasındaki kanal yeni numara almıyor,mesela 5 nolu kanalı sildin,arkasındaki 6 nolu kanal yine 6 kalıyor,böylece tv sııralamada 1-2-3-4-6-7 .... diye gidiyor,bunu ben şöyle çözüyorum ,istemediğim kanalları siliyorum,herşey tamam olunca kanal listesini usb belleğe kaydediyorum önce ,ardından hemen tekrar tvye geri yüklüyorum,kanal sırası düzeliyor.
Senin tv vestel değilmi?Hocam teşekkür ederim. Yalnız öyle yapınca tanımlı kanal listesi yükleniyor. Ilk kurulum yapıp kanal hiç olmayınca düzenlediğim listeyi kabul ediyor yoksa hep tanımlı kanal listesi geliyor.