Evet atılırİyi günler. Tvision 24TE5000 model tv aldım. Buna hazır kanal listesi atmam mümkün müdür? Çünkü uydu kanal ayarları menüsü çıkmıyor bende.
Evet atılırİyi günler. Tvision 24TE5000 model tv aldım. Buna hazır kanal listesi atmam mümkün müdür? Çünkü uydu kanal ayarları menüsü çıkmıyor bende.
Güncel kanal dosyası linkF fikoloji Kanal listesini yükledim içinde oynama yaptım bazı kanalları sildim kendi kafama göre ayarladım lakin televizyona atmaya çalıştığım zaman sdx dosyası yükleyin diye hata alıyorum acaba sorun nedir dosya uzantısına baktım .sdx olarak gözüküyor kaç kere sildim geri yükledim usb sürücüsünü fat32 olarak 3 kez biçimlendirdim ama hala aynı bilginiz var mı ?
By_Trol a ek olarak;F fikoloji Kanal listesini yükledim içinde oynama yaptım bazı kanalları sildim kendi kafama göre ayarladım lakin televizyona atmaya çalıştığım zaman sdx dosyası yükleyin diye hata alıyorum acaba sorun nedir dosya uzantısına baktım .sdx olarak gözüküyor kaç kere sildim geri yükledim usb sürücüsünü fat32 olarak 3 kez biçimlendirdim ama hala aynı bilginiz var mı ?