Kanal listesi hepsine uyarmb96 anakart oluncada olyomu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanal listesi hepsine uyarmb96 anakart oluncada olyomu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anaa,sevgili fikoloji saat kaç,sen buralardamısın bakayım...Kanal listesi hepsine uyar
Mobilden bı tur attım kaçtım ben ?Anaa,sevgili fikoloji saat kaç,sen buralardamısın bakayım...
İyi hadi o zaman,sana iyi geceler bakayım ?Mobilden bı tur attım kaçtım ben ?![]()
Hepsine uyumludur. Eğer farklılık olsaydı belirtirdik ?Arkadaşlar Bişey sorcam bu USB ile kanal yedeği Sadece Anakarta Özelmi yani misal Mb 95 Anakartta yedekleme yaptım MB 100 Anakartta kullanılmazmı Kanal Tablosu ?
Hepsine uyumludur. Eğer farklılık olsaydı belirtirdik ?
Haa,yazmadan bu konudan çıkmayayımArkadaşlar Bişey sorcam bu USB ile kanal yedeği Sadece Anakarta Özelmi yani misal Mb 95 Anakartta yedekleme yaptım MB 100 Anakartta kullanılmazmı Kanal Tablosu ?
konuyu birazdaha açarmısın ustacım anlamadım benim dediğim menüden usbye yedekleme işlemiHaa,yazmadan bu konudan çıkmayayım
Eğer otel menü ile yedek alırsan (CLONE0000X) bu yedek her tvye uymaz,belirteyim![]()
sizin tv yedeğinizi aldığını düşündüğü için otel menü hakkında bilgi vermiştir. normalde kanal yedeğinde sıkıntı yokkonuyu birazdaha açarmısın ustacım anlamadım benim dediğim menüden usbye yedekleme işlemi![]()