evet bütün vestellerle uyumludur, kanal listesi günceldir.kanal listesi için teşekkür ediyorum. Liste en son ne zaman güncellendi. Bazen frekanslar değişiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MB100 için uyumlu mudur kanal listesi?
evet bütün vestellerle uyumludur, kanal listesi günceldir.kanal listesi için teşekkür ediyorum. Liste en son ne zaman güncellendi. Bazen frekanslar değişiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MB100 için uyumlu mudur kanal listesi?
eline sağlık F fikoloji ustam forumdaki arkadaşlar kendi kanal listeleri oluş
ben de bi saattir aynı dertle uğraşıyorumeline sağlık F fikoloji ustam forumdaki arkadaşlar kendi kanal listeleri oluşturup yedeklerini alabilecekler.
hayır, vestel ve ürünleri için geçerlidirsunny tv var yüklenir mi ona
Hocam selamlar.evet bütün vestellerle uyumludur, kanal listesi günceldir.
Evet girmen gerekir. Çünkü kanal listesi Türksat, hotbird yüklemek için kanal listesini attıktan sonra uydu ayarlarından disecq 2 ye gelip hotbird bulup sarı tuşla seçili uyduyu ara seçeneğine basmanız gerekiyor. Türksatin arkasına yukleyecektir.Hocam selamlar.
bu kanal listesinden sonra frekans vs girmem gerekecek mi? Türksat +Hotbird için en güncel liste bu mudur? Neye dikkat etmeliyim liste ararken?
biraz acemisiyim olayın vaktin olunca cevaplarsan çok sevinirim.
Hocam o zaman öncelikle TV yi fabrika ayarlarına döndürüyorum. Sıfırlamak istiyorum çünkü.Evet girmen gerekir. Çünkü kanal listesi Türksat, hotbird yüklemek için kanal listesini attıktan sonra uydu ayarlarından disecq 2 ye gelip hotbird bulup sarı tuşla seçili uyduyu ara seçeneğine basmanız gerekiyor. Türksatin arkasına yukleyecektir.
Hocam bu konuyu inceleyin. Tv ye yaptığınız tüm ayarları yedekleyip geri yükleme yapmanıza olanak sağlayacaktır.Hocam o zaman öncelikle TV yi fabrika ayarlarına döndürüyorum. Sıfırlamak istiyorum çünkü.
Sonra bu listeyi atıyorum doğru mudur?
Öncesinde TKGS ayarı yapmam gerekir mi veya başka bir ayar?
Merhaba hocam, yedeklemekten ziyade temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Biraz hantallık farkettim tv de. MB91 güncellemesi de kalkmış sanırım. Hem kanallarımda düzelmiş olur.Hocam bu konuyu inceleyin. Tv ye yaptığınız tüm ayarları yedekleyip geri yükleme yapmanıza olanak sağlayacaktır.
Otel menü her şeyi yedekliyor mu ?
İlk üye olduğumda sevgili meeb sormuştu bu soruyu,bende bir resim yüklemiş ve "resimde görünüyor" demiştim... Bu gün dur dedim deniyeyim,nasılsa tüm herşey elimde var,ne kaybederim ... Önce full yazılım attım,tv açıldı ve herzamanki gibi "kurulum ekranı"na geldi, neyse,herşey bitti,anten ve...tavsiyeforumu.com
Adım adım ne yapmam gerekir? Fabrika ayarlarına döndürürsem tv yi? Herhangi bir yedekleme olmadan.Merhaba hocam, yedeklemekten ziyade temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Biraz hantallık farkettim tv de. MB91 güncellemesi de kalkmış sanırım. Hem kanallarımda düzelmiş olur.