Satıcıların önerileri DEPO kapasiteleri ile sınırlıdır azizim o nedenle lütfen çok fazla dikkate almayınız. Size UA8300 önerdiğine göre elinde satmak istediği UA8300 var demektir
Peki Hangi UA8300 bu acaba? MB120 ve LG panelli olan mı? MB120 ve SAMSUNG panelli olan mı? LG panel ve MB130 anakartlı olan mı? CMO panel ve MB130 anakartlı olan mı? vs vs.
Bayilere bakarsanı xx1234 model 10 numara 5 yıldız der geçerler.
Ben bayileri sevmem azizim, Hele ki VESTEL YETKİLİ BAYİLERİ ve onların patron yalakası çalışanlarından zerre kadar hazetmem o nedenle kıstaslarım içerisinde bayi beyanlarının da zerre kadar değeri yoktur zira bizim gözümüz ile değil satış odaklı yaklaşırlar konuya.
benim, önerdikleri modele itirazım yok, itirazım odak noktalarının sizin kullanım amacı veya aanınız değil bir model satmış olmak olmalarıdır. Mesela Neden UD1234 veya UB3456 değil de UA8300? ;)
Buna paralel, sizlerden rica ediyorum İNCE ÜRÜN sevdanızdan vazgeçin, biliniz ki sizler ince ürün talep ettikçe üreticiler ister istemez uzun ömrü ve iyi performans özelliklerinden uzaklaşıp estetik kaygısına düşüyor ancak yine de bir şekilde ürün üretip satıyorlar.
55MU8000 oldukça iddialı tv olmasına rağmen o bedeli eder mi tartışılır, bence ''O kadar da değil'' cülesi burada uygun gider
UA
UB
UD
Üretim yıllarının sıralamasını ifade eder.
TV lerinizi kullanım amacınız doğrultusunda almanız en mantıklı yaklaşımdır
verdiğiniz değerli bilgileriniz için teşekkürler
peki hocam forumda biraz araştırdığım kadarıyla samsung va panel mb130 anakart kombinasyonlu bir model mi almam gerekli
fakat bu kombinasyonu bulmak için cihazın seri nosu lazım oda dış kutusunda yazar mı acaba
regal seg hilevel vs. olabilir yeter ki cihaz düzgün görüntü versin ps4 kullanımı için tüm bu markalarda sizin özellikle önerdiğiniz bir model var mı