Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

mehabalar
32FX410Hmamül kodu:10094261
sn:9594757700001
pnl kodu:23228558 yazlım konusunda yardımcı olabilirmisiniz.tşk

Merhabalar.Vestel 43FA7300 (MB97) kullanıcısıyım.V45.23.39 yazılım vardı Youtube da takılmalar oluyordu V45.23.64 çekirdek yazılım yükledim.Tv açılıyor sıkıntı yok.Bu şaseye yazılımın tavsiye edilmediğini biliyorum fakat Bu versiyondan daha güncel bir yazılım var mıdır MB97 için acaba?

Bir de smart ekrandaki Tivibu uygulamasına kullanıcı adı ve şifre giriyorum açılmıyor hata veriyor telefon ve tablette açılıyor bununla ilgili yapabileceğim birşey var mıdır?
Teşekkürler...

@Cruze, tablet ve tlf da güncellenebilir bir işletim sistemi var ama tv de malesef en güncel yazılımı yüklemişsiniz bundan başka güncelleme geleceğini zannetmiyorum andoid box tavsiyemizdir. forumda konular mevcut

Herkese merhaba ;
Full yazılım paylaşırsanız sevinirim tşk...

93F225B8-5807-4B38-B6D3-3CE9FE753070.jpg

iyi günler tv çöktü:) sadece vestel yazısı geliyor tekrar kapanıyor acaba eski yazılımı nereden bulabilirim
Full yazılımı vermişti sanırım sevgili @fikoloji eğer vermediyse tvnin arkasındaki barkodun fotoğrafını full yazılım talep konusuna koyun yardımcı olsunlar.

@fikoloji hocam tv çöktü eski yazılım mı bulma imkanı varmı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Full yazılımı vermişti sanırım sevgili @fikoloji eğer vermediyse tvnin arkasındaki barkodun fotoğrafını full yazılım talep konusuna koyun yardımcı olsunlar.
Evet verdi yazılım yükseltmek için dün denedim olmadı başka veya eski bulma imkanı varmı

Son düzenleme:
merhaba ado hocam sn:7142585400094 full yazılım varmıdır

@fikoloji hocam tv çöktü eski yazılım mı bulma imkanı varmı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet verdi yazılım yükseltmek için dün denedim olmadı başka veya eski bulma imkanı varmı
selam başka yazılıma erişemiyorum. bulamadım

Fikoloji bey teşekkürler yazılım için

Geri
Üst Alt