G Çevrimdışı

gokay64

Yeni Üye
14 Haz 2019
16
46
evet
yazılımı zipten çıkar boş fat32 formatlı flash belleğe yükle sonra tv ye tak, sonra 220 enerji kablosunu tak, sonra tv üzerinden P+ tuşuna bas .mb70 anakartlar yazılım yüklemede sıkıntı çıkartabilir bilginize
P+ mi yoksa ok tuşumu ben hep ok tuşunu yapıyordum

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Daha önce tamir gördü tv tamirde ne yaptılar bilmiyorum ama bu hdmi girisinin olduğu parcada 17mb 95 yazıyor
daha önce ana kart değişimi yapılmıştır. şu anki arıza nedir, ne yapmak istiyorsunuz,
seri numarası ile ana kart uyuşmadığı için direk yazılım bulamıyorum, aşağıda resimde işaretlediğim yeri daha okunaklı çekiniz yazılımı bulursam paylaşacağım
DSC_015338778a5a4bd8d31d.jpg

Y Çevrimdışı

yasin topcu

Yeni Üye
13 Haz 2019
10
30
daha önce ana kart değişimi yapılmıştır. şu anki arıza nedir, ne yapmak istiyorsunuz,
seri numarası ile ana kart uyuşmadığı için direk yazılım bulamıyorum, aşağıda resimde işaretlediğim yeri daha okunaklı çekiniz yazılımı bulursam paylaşacağım
DSC_015338778a5a4bd8d31d.jpg

DSC_0156.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

EkrAnda seg yazısı var ışık yanıp sönüyor ama oylece kalıyor

Y Çevrimdışı

yasin topcu

Yeni Üye
13 Haz 2019
10
30
full
yükleme anlatım için Tıklayınız
herşeyi yaptım ok tuşuna basılı tutup fişi taktım. seg yazısı geldi ekrana

herşeyi yaptım ok tuşuna basılı tutup fişi taktım. seg yazısı geldi ekrana
yine aynı oldu yanlış mı yapıyorum diye kontrol ettım

Y Çevrimdışı

yasin topcu

Yeni Üye
13 Haz 2019
10
30
bi kaç defa dene rardan çıkarılan dosyaları boş flaşa atınız, eğer 2 adet usb girişi varsa diğerinde dene, olmassa akrt uyuşmazlığı olabilir
ışık hiç yanmaz oldu tv de açılmaz oldu bu sefer:)

yani eskisi gibi seg yazısıda gelmiyor ışıkda yanmıyor,

Sanki hic elektrik gitmiyor gibi hic tepki vermez oldu

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

yani eskisi gibi seg yazısıda gelmiyor ışıkda yanmıyor,

Sanki hic elektrik gitmiyor gibi hic tepki vermez oldu
Orjinal kart olmadığı için uyabilecek yazılım vermiştim başka da aklıma bişey gelmiyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
acaba yazılım yükleme ne kadar sürüyor 10 dakika oldu vestel yazısı gelip gidiyor sürekli stand by ışıgı yanıp sönüyor p+ile yaptım
Normalde bu zamana kadar yuklemeliydi talimatları doğru yaptığınızı kontrol ediniz olmuyor sa profesyonel destek alınız ana kartta problem olabilir . İlk yazılımı verirken de uyarmistim sıkıntılı diye . Üzgünüm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım

G Çevrimdışı

gokay64

Yeni Üye
14 Haz 2019
16
46
Normalde bu zamana kadar yuklemeliydi talimatları doğru yaptığınızı kontrol ediniz olmuyor sa profesyonel destek alınız ana kartta problem olabilir . İlk yazılımı verirken de uyarmistim sıkıntılı diye . Üzgünüm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım
Çpk teşekkür ederim sizlik bir durum yok siz uyardınız beni çok teşekkür ederim

Geri
Üst Alt