TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
C Cruze, full yazılım fabrika çıkış yazılımı core ise iyileştirme yazılımı mb97 için engüncel core yazılımı

C Çevrimdışı

Cruze

Yeni Üye
16 Haz 2019
12
45
C Cruze, full yazılım fabrika çıkış yazılımı core ise iyileştirme yazılımı mb97 için engüncel core yazılımı

İlginize teşekkür ederim...

N Çevrimdışı

namzet

Yeni Üye
18 Haz 2019
5
48
yazılım için teşekkür ederim.. usb ye yükledim. fiş takılı değilken taktım ve OK tuşu basılı iken fişi taktım. ancak hiç ışık yanmadı. sonrasında da vestel yazısı da gelmemeye başladı. şu an için tv hiç açılmıyor ve vestel yazısı gelmiyor. yapabileceğim bir şey var mıdır?

M Çevrimdışı

mknci

Yeni Üye
17 Haz 2019
5
34
selam şu güncellemeyi denermisin :

core yükleme anlatım için Tıklayınız

cevabınız için teşekkürler öncelikle. yazılımı yüklemeyi denedim işlem baya hızlı oldu öyle 5-10 dakka falan sürmedi, ama sanırım oldu. son halinin resmini yüklüyorum. Ancak hdmi ile ilgili problemim malesef çözülmedi. pc ikinci ekran olarak tv yi gördü yükleme sonrası ama görüntü aktarımı yapamadım. başka yapabileceğim birşey var mıdır aklınıza gelen?

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
merhaba toschıba marka tv besleme kartı bozuktu yerıne baska besleme eve anakart taktık fakat lvds ayarı bozuk .. takacagımız 39 ınc 17mb82s kart kendı orjınalı 17mb95s fotolar ekte yardımcı olabılırmısınzı iyi çalışmalar

885.jpg

886.jpg

887.jpg

888.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba toschıba marka tv besleme kartı bozuktu yerıne baska besleme eve anakart taktık fakat lvds ayarı bozuk .. takacagımız 39 ınc 17mb82s kart kendı orjınalı 17mb95s fotolar ekte yardımcı olabılırmısınzı iyi çalışmalar

885dcfafa2b555c0e57.jpg

88605780847d5aad4ad.jpg

887836d62ae231e1bc3.jpg

888fcc6eec563406d62.jpg

A Çevrimdışı

azdavay

Yeni Üye
19 Haz 2019
2
48
Kolay gelsin mb82s anakartlı 40''televizyonuma 49'' mb82s anakartı taktım görüntü ters ve renkler karışık ,anladıgım kadarıyla panel programı uygun degil ,nasıl yardımcı olabilirsiniz.

tvision.jpg
bu benim tv tvision

hi-level.jpg
bu anakartı aldığım tv hilevel

tv-goruntusu.jpg
bu da televizyonun görüntüsü (yazıların okunması için resmi çevirdim )

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
cevabınız için teşekkürler öncelikle. yazılımı yüklemeyi denedim işlem baya hızlı oldu öyle 5-10 dakka falan sürmedi, ama sanırım oldu. son halinin resmini yüklüyorum. Ancak hdmi ile ilgili problemim malesef çözülmedi. pc ikinci ekran olarak tv yi gördü yükleme sonrası ama görüntü aktarımı yapamadım. başka yapabileceğim birşey var mıdır aklınıza gelen?

en güncel sürümdür, isterseniz servisten destek alın.
şunlarıda deneyebilirsiniz, hdmi iden farklı bir cihaz bağlayınca görüyor mu ?
sadece mevcut bilgisayarda mı gözükmüyor ?
utuşmamazlık söz konu olabilir mi ?
farklı hdmi kablosunda denediniz mi

A Çevrimdışı

acaca

Yeni Üye
19 Şub 2019
4
35
benim televizyondada sıkıntı var smart bölümü çalışmıyor artık wifiye bağlanmıyor.
tv seri no 9519754 400001

N Çevrimdışı

namzet

Yeni Üye
18 Haz 2019
5
48
N namzet, size vermiş olduğum core yazılımı menü 1505 le yüklenir.
cihazın seri nosunu yazın fuul yazılım verelim
merhaba

çok teşekkür ederim. full yazılım yükleme yöntemi ile yapacağım değil mi? tv kapalı iken ok tuşuna basıp?
hızlı cevabınız için teşekkür ederim.
şeklinde sormuştum ve aldığım yanıt üzerine full yazılım yükleme yaptım. malesef tv artık hiç açılmıyor. ilk postta da full yazılım talebim olmuş idi. seri no da ilk fotoda mevcut. keşke core olduğunu belirtseydiniz. çünkü hem isteğim full yazılımdı hem de siz paylaşınca full yazılım teyidini alınca yükleme yaptım.
yine de full yazılımı iletebilirseniz denemeye çalışayım. ancak şu an fiş takılıyken tv açılmıyor. full yazılım yüklü usb yi takınca açılır mı? ne dersiniz?

IMG_20190617_1956574ff3f3df03e678be.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk mesajımı da paylaşmak istedim. yanlış talepte mi bulundum bilemedim...

Screenshot_20190619-214451.jpg

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

namzet

Yeni Üye
18 Haz 2019
5
48
N namzet, pardon sizi cruze ile karıştırdım size vermiş olduğum full yazılım .öncesinde ne yüklediniz onu bilemiyorum başkabir flash bellek denermisin işlem doğru ok tuşu ile
iki ayrı usb ile denedim. tvden hiç tepki yok malesef. daha önce çekirdek yazılımı yüklemek istemiştim ama tv yeniden başlamış ve vestel yazısında kalmıştı. şimdi o aşamaya da gelmiyor hiç açılmıyor.

teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt