B
bucanelektronik
Yeni Üye
- 13 Haz 2019
- 4
- 50
ustam bir yardımcı olun lütfen 42pf9050 sn:6778698 100088 anakart no:17mb70-5p yazılımı gerekli
selam full yazılımmı arıyorsunuz ?ustam bir yardımcı olun lütfen 42pf9050 sn:6778698 100088 anakart no:17mb70-5p yazılımı gerekli
F fikoloji ilginize çok teşekkür ederimselam başka yazılıma erişemiyorum. bulamadım
İlginize teşekkür ederim.Yazılımla ilgili bir güncelleme gelirse haber verebilir misiniz?C Cruze, tablet ve tlf da güncellenebilir bir işletim sistemi var ama tv de malesef en güncel yazılımı yüklemişsiniz bundan başka güncelleme geleceğini zannetmiyorum andoid box tavsiyemizdir. forumda konular mevcut
şu yazılımı dener misin ?F fikoloji ilginize çok teşekkür ederim
selam şu güncellemeyi denermisin :Merhabalar hi level 50uhl500 model televizyonum var. aldığım günden beri laptop görüntüsünü hdmi kablo ile tv ye aktaramıyorum. 2 farklı laptop 3 farklı kablo ile denedim yine de olmadı. aynı laptop ve kablolar ile seg marka daha eski model tv y görüntü aktarırken problem yaşamıyorum. ama hi level de bu problemi çözemedim. yazılım yüklersem düzelir belki diye düşünüyorum. resimleri ekliyorum uygun yazılımı paylaşabilirseniz çok sevinirim.
7b72b3b3 e30a 47be 8dbd ffe07f6cfc12
Resim 7b72b3b3 e30a 47be 8dbd ffe07f6cfc12 kaydedildi Tavsiye FORUMUresim.tavsiyeforumu.com
a2baefea ace8 4d6f 89a6 537a31c4fba5
Resim a2baefea ace8 4d6f 89a6 537a31c4fba5 kaydedildi Tavsiye FORUMUresim.tavsiyeforumu.com
aynı şekilde yükleme yapacam dimişu yazılımı dener misin ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evetaynı şekilde yükleme yapacam dimi
bana uygun yazılım yok mu? ok tuşuna basılı tutup fişi takıyorum ama seg yazıyor ışık yanıp sönüyor öylece kalıyor ekranda sadece seg ve normal hızla yanıp sonen ışık . doğru yazılım olmadıgı için mi. hiç açılmıyor saatlerce kalabiliyor öyle.şu yazılımı dener misin ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tv nin arkasındaki barkodun fotoğrafını çekip burada paylaşın
selam siz mb81 şasesinin yerine bu mb95 şaseyi mi taktınız ?bana uygun yazılım yok mu? ok tuşuna basılı tutup fişi takıyorum ama seg yazıyor ışık yanıp sönüyor öylece kalıyor ekranda sadece seg ve normal hızla yanıp sonen ışık . doğru yazılım olmadıgı için mi. hiç açılmıyor saatlerce kalabiliyor öyle.
17mb95 yazıyor arkada ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: