M Çevrimdışı

mknci

Yeni Üye
17 Haz 2019
5
33
Merhabalar hi level 50uhl500 model televizyonum var. aldığım günden beri laptop görüntüsünü hdmi kablo ile tv ye aktaramıyorum. 2 farklı laptop 3 farklı kablo ile denedim yine de olmadı. aynı laptop ve kablolar ile seg marka daha eski model tv y görüntü aktarırken problem yaşamıyorum. ama hi level de bu problemi çözemedim. yazılım yüklersem düzelir belki diye düşünüyorum. resimleri ekliyorum uygun yazılımı paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Y Çevrimdışı

yasin topcu

Yeni Üye
13 Haz 2019
10
30
Borkod bu

DSC_014517af21c1c3fa38ea.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar hi level 50uhl500 model televizyonum var. aldığım günden beri laptop görüntüsünü hdmi kablo ile tv ye aktaramıyorum. 2 farklı laptop 3 farklı kablo ile denedim yine de olmadı. aynı laptop ve kablolar ile seg marka daha eski model tv y görüntü aktarırken problem yaşamıyorum. ama hi level de bu problemi çözemedim. yazılım yüklersem düzelir belki diye düşünüyorum. resimleri ekliyorum uygun yazılımı paylaşabilirseniz çok sevinirim.

selam şu güncellemeyi denermisin :

core yükleme anlatım için Tıklayınız

Y Çevrimdışı

yasin topcu

Yeni Üye
13 Haz 2019
10
30
şu yazılımı dener misin ?
bana uygun yazılım yok mu? ok tuşuna basılı tutup fişi takıyorum ama seg yazıyor ışık yanıp sönüyor öylece kalıyor ekranda sadece seg ve normal hızla yanıp sonen ışık . doğru yazılım olmadıgı için mi. hiç açılmıyor saatlerce kalabiliyor öyle.

17mb95 yazıyor arkada ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tv nin arkasındaki barkodun fotoğrafını çekip burada paylaşın

DSC_0153.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bana uygun yazılım yok mu? ok tuşuna basılı tutup fişi takıyorum ama seg yazıyor ışık yanıp sönüyor öylece kalıyor ekranda sadece seg ve normal hızla yanıp sonen ışık . doğru yazılım olmadıgı için mi. hiç açılmıyor saatlerce kalabiliyor öyle.

17mb95 yazıyor arkada ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DSC_0153.jpg
selam siz mb81 şasesinin yerine bu mb95 şaseyi mi taktınız ?

Geri
Üst Alt