mberatkirat
Yeni Üye
Güncel yazılıma nasıl ulaşırım şuan benim yazılımım v.2.45.7.0mberatkirat burası full yazılım bölümü çekirdek soruyorsanız
şuan güncel Core Yazılım VersiyonuV2.45.12.2 servis menüsünden kontrol
Güncel yazılıma nasıl ulaşırım şuan benim yazılımım v.2.45.7.0mberatkirat burası full yazılım bölümü çekirdek soruyorsanız
şuan güncel Core Yazılım VersiyonuV2.45.12.2 servis menüsünden kontrol
merhaba mevcut yazılım versiyonu nedir?55UD8400 SN: 8068010 800109 VPAZ: 20273411 için full yazılım rica edebilir miyim?
Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba mevcut yazılım versiyonu nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dukefb cihazınıza ait full yazılım linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Cvp: VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Ürününüzde mb81 anakart mevcut ve bu kart sorunları maalesef yazılım ile pek düzelmemektedir.
Kartta bulunan ses chipi X neden ile overload uyarısı alıp enerji kesiyordur yoksa sistematik kesikliğin başka açıklaması yok gibi:
17MB81-2 yazılım yükledim ses tamamen gitti
bana tekrardan yazılım lazım sanırımmb 81 çok sıkıntılı anakart kanallarda donma problemi olabiliyor.
Değerli Arkadaşlarım;
Günümüz koşullarında artık hepimizin bildiği üzere Dijital yaşamın kaçınılmazı ve temeli YAZILIM konusudur.
Yine bilindiği üzere FULL yazılımlar ürünümüzün yapı taşıdır.
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan
VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
HI LEVEL
TVİSİON
TELEFUNKEN
HİTACHİ
ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağım.
FULL yazılımlardaki sorun, boyutun büyük ve paylaşımın zaman alıyor olmasıdır bu nedenle sizlerden tek ricam, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir.
Bu Doğrultuda talepleriniz esnasında öncelikle TV seri numarası, sonrasında da yaşadığınız hangi soruna istinaden yazılım talep ettiğinizi yazmanızı rica ediyorum.
Yazılımları elimden geldiğince kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.
Konu zaman içerisinde revize edilecektir.