Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

WhatsApp-Image-2026-04-30-at-12.09.58-1.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-30-at-12.09.58.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-30-at-09.28.32.jpeg

Yazılım güncellemesinden sonra bootlop hatasında düşmüş tam yazılım arıyorum.
full yazılım linkini bildirim çanına gönderdim yükleyip sonucu yazın

Merhaba, yazılımı yönergeye uygun yüklemeye çalıştım ancak cihaz 4725 üzerinden usb operations'ı seçtiğimde lütfen bekleyiniz diyor ve başka hiç bir tepki vermiyor. Lütfen bekleyiniz yazısı ekranda 2-3 sn durup kayboluyor. Kapatıp açtığımda da öncekinden farklı bir davranışta bulunmuyor. Ne yapmam lazım?
Verilen yazılım 2-3 Saniyede yüklenir. Talimatı uyguladıysanız yazılımlar yüklenmiştir zaten tv yi ilk kuruluma dönderin hdmi dan bir cihaz bağlayın çalışacaktır. Sonucu yazın.

Verilen yazılım 2-3 Saniyede yüklenir. Talimatı uyguladıysanız yazılımlar yüklenmiştir zaten tv yi ilk kuruluma dönderin hdmi dan bir cihaz bağlayın çalışacaktır. Sonucu yazın.
Dediğiniz gibi kuruluma yönlendirdim. Evet, hdmi çalıştı. :mutlu

Ancak ekranda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yatay çizgiler görüyorum. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa oluru bu mu? Teşekkürler.

WhatsApp-Image-2026-04-30-at-15.32.56.jpeg

Ancak ekranda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yatay çizgiler görüyorum. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa oluru bu mu? Teşekkürler.

MENU 4725 yazın ve resmi buraya koyun.

Selam yokoono, menü 4725 aşağıdadır. Ayrıca cizgilerin dışında görütüde yeşil dalgalanmalar/patlamar var.

WhatsApp-Image-2026-04-30-at-15.57.29.jpeg

Selam yokoono, menü 4725 aşağıdadır. Ayrıca cizgilerin dışında görütüde yeşil dalgalanmalar/patlamar var.

Google translate:
Doğru. TV panelinin (VES420UNDL N01) profilini elinizde bulunduruyor musunuz. Arıza sadece HDMI girişinde mi?
L.E.
Yazılım sorununu gidermek için panel profilini yeniden yazın. İki dosya doğrudan USB belleğe yerleştirilir: pcf ve ptf.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır

Son düzenleme:

Google translate:
Konunun başında paylaşılan resimlerde, servis menüsünün bulunduğu aynı resimleri görüyorum ve sol tarafta şikayet ettiğiniz çizgiler görünüyor. Muhtemelen sol taraftaki sürücülerin bulunduğu panelde bir sorun var. LVDS şeridindeki kontakları temizlemeyi deneyin.

Çizgiler sadece hdmi portunda mı oluyor scartta var mı? Bütün portlarda varsa tv de yanlış yazılım olabilir. Yazılım doğruysa panel arızası olabilir. Lvds kablosuda kontrol edilmelidir.

17mb230 panel yazılı lazım

PNL:23722018
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iyi günler 17mb230 panel yazılımı lazım kart değişimi yaptım panel yazılı mı uymadı yardımcı olabilirseniz sevinirim .

Son düzenleme:
17mb230 panel yazılı lazım

PNL:23722018
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iyi günler 17mb230 panel yazılımı lazım kart değişimi yaptım panel yazılı mı uymadı yardımcı olabilirseniz sevinirim .
yeni anakartı model kodu, panel etiketi, tv görüntü problemi nedir ters mi, gamalı mı.?

Geri
Üst Alt