full yazılım linkini bildirim çanına gönderdim yükleyip sonucu yazın![]()
![]()
![]()
Yazılım güncellemesinden sonra bootlop hatasında düşmüş tam yazılım arıyorum.
full yazılım linkini bildirim çanına gönderdim yükleyip sonucu yazın![]()
![]()
![]()
Yazılım güncellemesinden sonra bootlop hatasında düşmüş tam yazılım arıyorum.
Verilen yazılım 2-3 Saniyede yüklenir. Talimatı uyguladıysanız yazılımlar yüklenmiştir zaten tv yi ilk kuruluma dönderin hdmi dan bir cihaz bağlayın çalışacaktır. Sonucu yazın.Merhaba, yazılımı yönergeye uygun yüklemeye çalıştım ancak cihaz 4725 üzerinden usb operations'ı seçtiğimde lütfen bekleyiniz diyor ve başka hiç bir tepki vermiyor. Lütfen bekleyiniz yazısı ekranda 2-3 sn durup kayboluyor. Kapatıp açtığımda da öncekinden farklı bir davranışta bulunmuyor. Ne yapmam lazım?
Dediğiniz gibi kuruluma yönlendirdim. Evet, hdmi çalıştı.Verilen yazılım 2-3 Saniyede yüklenir. Talimatı uyguladıysanız yazılımlar yüklenmiştir zaten tv yi ilk kuruluma dönderin hdmi dan bir cihaz bağlayın çalışacaktır. Sonucu yazın.

MENU 4725 yazın ve resmi buraya koyun.Dediğiniz gibi kuruluma yönlendirdim. Evet, hdmi çalıştı.
Ancak ekranda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yatay çizgiler görüyorum. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa oluru bu mu? Teşekkürler.
![]()
Google translate:Selam yokoono, menü 4725 aşağıdadır. Ayrıca cizgilerin dışında görütüde yeşil dalgalanmalar/patlamar var.
![]()
Google translate:Selam yokoono, menü 4725 aşağıdadır. Ayrıca cizgilerin dışında görütüde yeşil dalgalanmalar/patlamar var.
![]()
Merhaba Yokoono yardımın için teşekkür ederim fakat kart sanırım arızalı hiç bir şekilde yazlım kabul etmiyorFull software. Try at your own risk.

tv yazılımı alıyor mu.?Merhaba Yokoono yardımın için teşekkür ederim fakat kart sanırım arızalı hiç bir şekilde yazlım kabul etmiyor![]()
Çizgiler sadece hdmi portunda mı oluyor scartta var mı? Bütün portlarda varsa tv de yanlış yazılım olabilir. Yazılım doğruysa panel arızası olabilir. Lvds kablosuda kontrol edilmelidir.Dediğiniz gibi kuruluma yönlendirdim. Evet, hdmi çalıştı.
Ancak ekranda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yatay çizgiler görüyorum. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa oluru bu mu? Teşekkürler.
![]()
hayır hiç bir tepki vermiyor 2 farklı usb ile denedimtv yazılımı alıyor mu.?
Tv yazılımı almıyor olabilir Rufusla flash belleği kontrol edin. Fat32 MBR olacakhayır hiç bir tepki vermiyor 2 farklı usb ile denedim
yüklü olan sürüm bu
![]()
![]()
yeni anakartı model kodu, panel etiketi, tv görüntü problemi nedir ters mi, gamalı mı.?17mb230 panel yazılı lazım
PNL:23722018
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iyi günler 17mb230 panel yazılımı lazım kart değişimi yaptım panel yazılı mı uymadı yardımcı olabilirseniz sevinirim .