Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Merhaba
Regal 50r5020u 4k TV mi 2+1 ses sistemine kulaklık bağlantısı ile bagladigimda televizyon kumandasindan ses açılip kapanmiyor,mecburen ses sisteminin ses açma kapama dugmesini kullanıyorum.sorunun yazilim ile ilgisi olabilirmi.
SN:7871162 700072
13AT209 LG Panel yazılım gerek tsklr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi günler,

MB120 anakart için yurtdışından bulduğumuz 3.26 sürümünü yükledim fakat televizyonun bazı özellikleri çalışmaz oldu, eski 2.40.6 sürümüne dönmek istediğimde de televizyon açılmadan resetlemeye başladı. bende mecburen 3.26 sürümüne geri döndüm. televizyonumda 2.40.6 sürümüne dönebilmek için full yazılıma ihtiyacım var. verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler,

50UB8300
S\N 7663720-600605
tsklr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13AT209 LG Panel yazlım lazım tşklr

Son düzenleme:
Fool software:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazilim icin Tesekkurler. TV calisti. Acilis logo su Bush oldu. HITACHI kumandasi uymadi. VESTEL kumanda gerekiyor. Hitachi yazilimi olan arkadaslar varsa yazilim gonderebilirler. bende baska yerlerden bulmaya calisacagim. olmadi VESTEL kumandasi verecegim.
Tesekkurler

Hl43dmn13 ful yazılımı lazım tsklr

yazilim icin Tesekkurler. TV calisti. Acilis logo su Bush oldu. HITACHI kumandasi uymadi. VESTEL kumanda gerekiyor. Hitachi yazilimi olan arkadaslar varsa yazilim gonderebilirler. bende baska yerlerden bulmaya calisacagim. olmadi VESTEL kumandasi verecegim.
Tesekkurler
:sirit :clap2

Sota çok teşekkür ederim dostum.tv açılışı düzeldi. rica etsem güncelleme yazılımını da alabilir miyim.
Mb211 Carbon V0.69.12.1 olursa bir denemek isterim

WhatsApp-Image-2026-04-29-at-18.08.08.jpeg
gönderdim

Linkteki yazılımı yazdığım talimata göre yükleyip sonucu yazın.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Merhaba, yazılımı yönergeye uygun yüklemeye çalıştım ancak cihaz 4725 üzerinden usb operations'ı seçtiğimde lütfen bekleyiniz diyor ve başka hiç bir tepki vermiyor. Lütfen bekleyiniz yazısı ekranda 2-3 sn durup kayboluyor. Kapatıp açtığımda da öncekinden farklı bir davranışta bulunmuyor. Ne yapmam lazım?

Google translate:
Doğru yapıp yapmadığınızı kontrol etmek istiyorum. Aşağıda, görüntünün ters çevrilmiş olduğu profil bulunmaktadır. Doğru yapıyorsanız, kurulumdan sonra görüntü doğru konumda olmalıdır. Sıkıştırılmış dosyayı açın ve pq dosyasını USB belleğe koyun.
evet usta şu an görüntü ters değil düzeldi fakat negatif bozuk görüntü mevcut

WhatsApp-Image-2026-04-30-at-10.54.13.jpeg

evet usta şu an görüntü ters değil düzeldi fakat negatif bozuk görüntü mevcut

WhatsApp-Image-2026-04-30-at-10.54.13.jpeg
Tamam. Doğru yaptığınız anlamına geliyor. Şimdi görüntüyü düzeltelim. Eğer çalışmazsa, anakart ile panel arasında uyumsuzluk var demektir. Bu profili kopyalayın.

WhatsApp-Image-2026-04-30-at-12.09.58-1.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-30-at-12.09.58.jpeg
WhatsApp-Image-2026-04-30-at-09.28.32.jpeg

Yazılım güncellemesinden sonra bootlop hatasında düşmüş tam yazılım arıyorum.

Tamam. Doğru yaptığınız anlamına geliyor. Şimdi görüntüyü düzeltelim. Eğer çalışmazsa, anakart ile panel arasında uyumsuzluk var demektir. Bu profili kopyalayın.
eline emeğine sağlık ustam işlem tamamdır :clap

Geri
Üst Alt