A Çevrimdışı

ayhankarduz

Yeni Üye
11 Ara 2022
14
39
Merhabalar tv sürekli kendi kendine fabrika ayarlarına dönüyor. Full yazılım talep ediyorum.

1000125874.jpg

A Çevrimdışı

aligokmn

Yeni Üye
10 Mar 2026
5
31
Farklı bir yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Merhaba bu yazılımı da denedim ama bu seferde Ok tuşuna basıp fişi takıp ışık yanıp sönmeye başlayınca tuşu bırakıyorum. Sonra hemen televizyon açılmaya çalışıyor vestel yazısı geliyor kapanıyor, tekrar açılıp tekrar kapanıyor.

M Çevrimdışı

mertasl

Yeni Üye
10 Mar 2026
7
35
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler Ömer Genç Ömer Genç yardımınız için bunu denedim panel bilgisi değişti ancak çift görüntü sorunu devam ediyor.

Panel dosyası olarak görünüyor. Bunun doğru yazılım olduğuna emin misiniz?

Sorunun çözümü için önerebileceğiniz başka bir yöntem var mıdır?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,947
Teşekkürler Ömer Genç Ömer Genç yardımınız için bunu denedim panel bilgisi değişti ancak çift görüntü sorunu devam ediyor.

Yazılım sonrası tv yi sıfırlayıp tekrar kurulum yapın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,947
Merhaba bu yazılımı da denedim ama bu seferde Ok tuşuna basıp fişi takıp ışık yanıp sönmeye başlayınca tuşu bırakıyorum. Sonra hemen televizyon açılmaya çalışıyor vestel yazısı geliyor kapanıyor, tekrar açılıp tekrar kapanıyor.
Flash bellek kapasitesi maksimum 16 Gb ve fat32 Formatında biçimlendirilmiş olsun.

E Çevrimdışı

engnbyrz

Yasaklı Üye
13 Mar 2026
1
34
1000088141.jpg

Merhabalar ustalarım vestel 40 fb 5050 tv de vestel yazısı geliyor bir süre duruyor açılmadan kapanıyor. Sürekli aynı şeyi yapıyor

Ömer Genç Çevrimiçi
24 May 2018
309
45

Kullanıcılar için gizli metin: mertasl

E Çevrimiçi

enginboyraz

Yeni Üye
13 Mar 2026
1
34
10000881412c0301fbf8f2e0a6.jpg

İyi akşamlar vestel 40 fb 5050 model tv var vestel yazısı geliyor bir süre sonra kapanıyor bu sürekli böyle devam ediyor. Daha önce hiç arıza yapmadı panel alakart orjinal arka kısımdaki etiketi ekliyorum. Gerekli olan kurtarma yazılımı gönderirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Geri
Üst Alt