A
ayhankarduz
Yeni Üye
- 11 Ara 2022
- 14
- 39
Merhabalar tv sürekli kendi kendine fabrika ayarlarına dönüyor. Full yazılım talep ediyorum.
Merhaba bu yazılımı da denedim ama bu seferde Ok tuşuna basıp fişi takıp ışık yanıp sönmeye başlayınca tuşu bırakıyorum. Sonra hemen televizyon açılmaya çalışıyor vestel yazısı geliyor kapanıyor, tekrar açılıp tekrar kapanıyor.Farklı bir yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhabalar tv sürekli kendi kendine fabrika ayarlarına dönüyor. Full yazılım talep ediyorum.
![]()
Teşekkürler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılım sonrası tv yi sıfırlayıp tekrar kurulum yapın.TeşekkürlerÖmer Genç yardımınız için bunu denedim panel bilgisi değişti ancak çift görüntü sorunu devam ediyor.
Panel dosyasıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.olarak görünüyor. Bunun doğru yazılım olduğuna emin misiniz?
Sorunun çözümü için önerebileceğiniz başka bir yöntem var mıdır?
Flash bellek kapasitesi maksimum 16 Gb ve fat32 Formatında biçimlendirilmiş olsun.Merhaba bu yazılımı da denedim ama bu seferde Ok tuşuna basıp fişi takıp ışık yanıp sönmeye başlayınca tuşu bırakıyorum. Sonra hemen televizyon açılmaya çalışıyor vestel yazısı geliyor kapanıyor, tekrar açılıp tekrar kapanıyor.
Flash bellek kapasitesi maksimum 16 Gb ve fat32 Formatında biçimlendirilmiş olsun.
4Gb 8GB ve 16GB flash bellek ile denedim ama aynı.Flash bellek kapasitesi maksimum 16 Gb ve fat32 Formatında biçimlendirilmiş olsun.
Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.4Gb 8GB ve 16GB flash bellek ile denedim ama aynı.
TeşekkürlerÖmer Genç yardımınız için bunu denedim panel bilgisi değişti ancak çift görüntü sorunu devam ediyor.
Panel dosyasıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.olarak görünüyor. Bunun doğru yazılım olduğuna emin misiniz?
Sorunun çözümü için önerebileceğiniz başka bir yöntem var mıdır?