Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Merhabalar tv sürekli kendi kendine fabrika ayarlarına dönüyor. Full yazılım talep ediyorum.

1000125874.jpg

Farklı bir yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Merhaba bu yazılımı da denedim ama bu seferde Ok tuşuna basıp fişi takıp ışık yanıp sönmeye başlayınca tuşu bırakıyorum. Sonra hemen televizyon açılmaya çalışıyor vestel yazısı geliyor kapanıyor, tekrar açılıp tekrar kapanıyor.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler Ömer Genç yardımınız için bunu denedim panel bilgisi değişti ancak çift görüntü sorunu devam ediyor.

Panel dosyası
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
olarak görünüyor. Bunun doğru yazılım olduğuna emin misiniz?

Sorunun çözümü için önerebileceğiniz başka bir yöntem var mıdır?

Teşekkürler Ömer Genç yardımınız için bunu denedim panel bilgisi değişti ancak çift görüntü sorunu devam ediyor.

Panel dosyası

Yazılım sonrası tv yi sıfırlayıp tekrar kurulum yapın.

Merhaba bu yazılımı da denedim ama bu seferde Ok tuşuna basıp fişi takıp ışık yanıp sönmeye başlayınca tuşu bırakıyorum. Sonra hemen televizyon açılmaya çalışıyor vestel yazısı geliyor kapanıyor, tekrar açılıp tekrar kapanıyor.
Flash bellek kapasitesi maksimum 16 Gb ve fat32 Formatında biçimlendirilmiş olsun.

1000088141.jpg

Merhabalar ustalarım vestel 40 fb 5050 tv de vestel yazısı geliyor bir süre duruyor açılmadan kapanıyor. Sürekli aynı şeyi yapıyor

Panel dosyası

Kullanıcılar için gizli metin: mertasl

10000881412c0301fbf8f2e0a6.jpg

İyi akşamlar vestel 40 fb 5050 model tv var vestel yazısı geliyor bir süre sonra kapanıyor bu sürekli böyle devam ediyor. Daha önce hiç arıza yapmadı panel alakart orjinal arka kısımdaki etiketi ekliyorum. Gerekli olan kurtarma yazılımı gönderirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

10000881412c0301fbf8f2e0a6.jpg

İyi akşamlar vestel 40 fb 5050 model tv var vestel yazısı geliyor bir süre sonra kapanıyor bu sürekli böyle devam ediyor. Daha önce hiç arıza yapmadı panel alakart orjinal arka kısımdaki etiketi ekliyorum. Gerekli olan kurtarma yazılımı gönderirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.

Merhaba,

42PF9060 Vestel ürün Vestel yazısı geldikten sonra hemen gidiyor ve o şekilde kalıyor arka etiket görselini ekliyorum. Yazılım konusunda desteğinizi rica ederim.

Teşekkürler

IMG_2443.jpg

Geri
Üst Alt