Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
hocam değiştirdim. modaratörde değişiklik onayı.
yazılımı alabilirmiyim mümkün mü?

Selamlar. MB82 Güncellemesi var mıdır?

Res-1.jpg

Merhabalar,
Cihazım Vestel 32H9500 Smart açılışta Vestel logosunda kalıyor ve standby ışığı yanıp sönüyor. Full yazılım ihtiyacım vardır.
Anakart : 17MB211S model olup anakart ve panel değişimi yapılmamıştır.
Cihazın panel ve arka plan resimleri aşağıdaki gibidir.

Vestel-Etiket.jpg

Vestel-Anakart.jpg
Vestel-Panel-Etiket.jpg

Merhabalar,
Cihazım Vestel 32H9500 Smart açılışta Vestel logosunda kalıyor ve standby ışığı yanıp sönüyor. Full yazılım ihtiyacım vardır.
Anakart : 17MB211S model olup anakart ve panel değişimi yapılmamıştır.
Cihazın panel ve arka plan resimleri aşağıdaki gibidir.

Vestel-Etiket.jpg

Vestel-Anakart.jpg
Vestel-Panel-Etiket.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.

IMG_1286.jpg

65ud9000 içerisindeki kart 17mb130S ben 17mb130p taktım fakat televizyon sorunsuz çalıştıktan sonra fişi çekip takıyorum Vestel yazısı sürekli gidip geliyor sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz

IMG_1286.jpg

65ud9000 içerisindeki kart 17mb130S ben 17mb130p taktım fakat televizyon sorunsuz çalıştıktan sonra fişi çekip takıyorum Vestel yazısı sürekli gidip geliyor sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz
yeni kart seri no.?

yeni kart seri no.?

IMG_1287.jpg

teşekkürler

1000171665.jpg

1000171666.jpg

Bu tv nin yazılımını rica ediyorum. Kırmızı led yanıp sönüyor. Yaklaşık yarım saat sonra açılıyor ve bu esnada ekranda görüntü yok. Led yanıp sönüyor devmlı

1000171665.jpg

1000171666.jpg

Bu tv nin yazılımını rica ediyorum. Kırmızı led yanıp sönüyor. Yaklaşık yarım saat sonra açılıyor ve bu esnada ekranda görüntü yok. Led yanıp sönüyor devmlı
Daha öncede başıma geldi led arızalı poluncada yapma ihtimali var bu tür arızayı. İlk yazılım deneyil sonra lede balmak istedim

Geri
Üst Alt