hocam değiştirdim. modaratörde değişiklik onayı.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
yazılımı alabilirmiyim mümkün mü?
hocam değiştirdim. modaratörde değişiklik onayı.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu gün saat 11:01 Yazılımı indirmişsiniz.hocam değiştirdim. modaratörde değişiklik onayı.
yazılımı alabilirmiyim mümkün mü?
Linkteki ilk mesajı okuyunuz.Selamlar. MB82 Güncellemesi var mıdır?
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhabalar,
Cihazım Vestel 32H9500 Smart açılışta Vestel logosunda kalıyor ve standby ışığı yanıp sönüyor. Full yazılım ihtiyacım vardır.
Anakart : 17MB211S model olup anakart ve panel değişimi yapılmamıştır.
Cihazın panel ve arka plan resimleri aşağıdaki gibidir.
![]()
![]()
![]()
yeni kart seri no.?![]()
65ud9000 içerisindeki kart 17mb130S ben 17mb130p taktım fakat televizyon sorunsuz çalıştıktan sonra fişi çekip takıyorum Vestel yazısı sürekli gidip geliyor sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol ed Yazılım indirip kurdum cihazım açıldı.
Yazılımı indirip kurdum. Cihazım çalıştı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
yükledikten sonra sonucu yaz![]()
teşekkürler
Full Yazılım link
Gizli içeriği görüntülemek için lütfen Giriş yapın veya Kayıt olun.
Selam kardeş bu tvnin yazılimi lazim
yazılımı aldı fakat aynı sorun sanırım 130s yerine 130p takamıyoruz besleme sorun yaratıyor olabiliryükledikten sonra sonucu
Daha öncede başıma geldi led arızalı poluncada yapma ihtimali var bu tür arızayı. İlk yazılım deneyil sonra lede balmak istedim![]()
![]()
Bu tv nin yazılımını rica ediyorum. Kırmızı led yanıp sönüyor. Yaklaşık yarım saat sonra açılıyor ve bu esnada ekranda görüntü yok. Led yanıp sönüyor devmlı