ne yazık ki elimde yokHerkese iyi çalışmalar. TV de REGAL logosu gelip gidiyor. TV açılmıyor. Yazılım talep ediyorum.
![]()
ne yazık ki elimde yokHerkese iyi çalışmalar. TV de REGAL logosu gelip gidiyor. TV açılmıyor. Yazılım talep ediyorum.
![]()
Teşekkür ederim. iyi çalışmalar.ne yazık ki elimde yok
I don't have anything in the archive that can help you.![]()
Firmware corrupt, reboots constant thanks
![]()
şuan cihaza mb181 kart takılı değil mi.? Evetse bana onun seri numarası lazım.
Demek ki burada kimse kimseye yardımcı olmuyormuş kaç gündür yazılım programı istiyorum kimse ilgilenmedi. Şimdiye kadar Allah'a yalvarsam gökten bir yardım gelirdi.Hayırlı sabahlar, hayırlı günler arkadaşlar tavsiyeforum 'grubuna yeni katıldım. O nedenle sanırım yanlışlıkla farklı konu altında iki defa istekte bulundum özür diliyorum. Lütfen yukarıda özellik ve bilgileri yazılı vestel TV ye ait yazılım talebim ile ilgili yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, hayırlı işler dilerim.
üstat tonla yardım edin mesajı geliyor bazen gözden kaçanlar oluyor. Attığın DM şimdi gördüm yazılımı bildirim olarak gönderiyorum yükleyip sonucu yazınDemek ki burada kimse kimseye yardımcı olmuyormuş kaç gündür yazılım programı istiyorum kimse ilgilenmedi. Şimdiye kadar Allah'a yalvarsam gökten bir yardım gelirdi.
cihazda parça değişimi yapılmadıysa etiketini atın.Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.! nasıl talep edebilirim 17MB140 23467888 e ihtiyacım var
bu seriye uygun yazılım elimde yok fakat anakart üzerindeki 10xxxxxxx şeklinde numaraya verirsen birde ona bakalımhocam buyrun![]()
Demek ki burada kimse kimseye yardımcı olmuyormuş kaç gündür yazılım programı istiyorum kimse ilgilenmedi. Şimdiye kadar Allah'a yalvarsam gökten bir yardım gelirdi.