Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Herkese iyi çalışmalar. TV de REGAL logosu gelip gidiyor. TV açılmıyor. Yazılım talep ediyorum.

508b400e-24df-4700-8f24-d5d8f93e8a35.jpg
ne yazık ki elimde yok

Son düzenleme:
TELEFUNKEN 32TH4020 YAZILIMI ALABİLİR MİYİM

1000038365.jpg

Firmware corrupt, reboots constant thanks

1000038364.jpg

Son düzenleme:
:oku
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.! nasıl talep edebilirim 17MB140 23467888 e ihtiyacım var

MANUFCATURER: TELEFUNKEN
MODEL: 55QUA9030
CHASSIS: 17MB170E
SN: 8926374 200036 10139671 2211 200036
PANEL: VES550QNZL-M1-Z01
T-CON BOARD: V19-UHD-TM120-V0.3 LG DISPLAY
SMPS: 17IPS72

Tv starts I have Menu picture ,I can change HDMI inputs and then tv restarts.In MENU I can change some things but tv restarts when I want to perform factory default.
Do you have USB firmware to try update?
Best regards

Hayırlı sabahlar, hayırlı günler arkadaşlar tavsiyeforum 'grubuna yeni katıldım. O nedenle sanırım yanlışlıkla farklı konu altında iki defa istekte bulundum özür diliyorum. Lütfen yukarıda özellik ve bilgileri yazılı vestel TV ye ait yazılım talebim ile ilgili yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, hayırlı işler dilerim.
Demek ki burada kimse kimseye yardımcı olmuyormuş kaç gündür yazılım programı istiyorum kimse ilgilenmedi. Şimdiye kadar Allah'a yalvarsam gökten bir yardım gelirdi.

Demek ki burada kimse kimseye yardımcı olmuyormuş kaç gündür yazılım programı istiyorum kimse ilgilenmedi. Şimdiye kadar Allah'a yalvarsam gökten bir yardım gelirdi.
üstat tonla yardım edin mesajı geliyor bazen gözden kaçanlar oluyor. Attığın DM şimdi gördüm yazılımı bildirim olarak gönderiyorum yükleyip sonucu yazın

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.! nasıl talep edebilirim 17MB140 23467888 e ihtiyacım var
cihazda parça değişimi yapılmadıysa etiketini atın.

Burası ücret ödeyip te hizmet alamadığınız bir işletme değil bizlerde çalışan kişileriz geçim şartları zorlaştı öncelik kendi işimiz fırsat buldukça da forumda hiç bir karşılık beklemeden herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. 7/24 Burada bekleyemeyiz. Bekleyenlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız beklemeyenler de kendisi bilir. Alıntıdaki kırmızı ile renklendirdiğim yazınız için mübarek ayda eleştirecek bir şey yazmıyorum. Forumun kurulduğu günden itibaren yardım edildiğini okuyup görmüyorsanız yazacak kelime bulamıyorum.

Geri
Üst Alt