Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,547
Yazılımı gönderdim yükledikten sonra sonucu mutlaka yaz50UA9600 17MB170 donanımı orijinal vestel yazısında kalıyor full yazılımı alabilir miyim
![]()
Yazılımı gönderdim yükledikten sonra sonucu mutlaka yaz50UA9600 17MB170 donanımı orijinal vestel yazısında kalıyor full yazılımı alabilir miyim
![]()
![]()
Merhaba, istediğiniz etiket görseli ektedir. Teşekkürler.
Uygun yazılımım yok
Full software. Try at your own risk.Anladım. Peki cihazı kurtarmak için panel uyumsuzluğu olsa bile deneyebileceğim genel bir 17MB211S Full yazılım var mı? Görüntü ters olsa da sorun değil, sadece bootloop'tan kurtarmak istiyorum.
![]()
Hocam paneli açtım. Panel kodu: VES490UNDS-2D-N13 (23520164). Anakart 17MB211S. Bu panel koduna uygun başka marka (JVC/Hitachi vs) yazılımı varsa o da olur, denerim.
Paylaştığın full yazılımı, panel uyumsuzluğu riskini göze alarak deneyeceğim. Sonucu bildiririm.Full software. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ömer Usta'dan gelebilecek cevabı da beklemedeyim.Verilecek yazılımın ya serisi yada ürün kodunun tutması gerekli ne yazık ki bende yok
Ömer Genç usta soralım belki onda vardır
Cod main (17MBxxx) ???kolay gelsin. sota ustam yazılımı yükledim tv açıldı
ama ekran negatif.panel yazılımı alabilir miyim,
yazılım için teşekkür ederim,
![]()
Google translate17mb211s tv 43f9500
![]()
Google translate:17mb211s tv 43f9500
![]()
Farklı bir yazılım verildi bildirimi kontrol edin.17mb211s tv 43f9500
![]()
Talep edilen fotoğraf görüntülerini gönderiyorum, şimdiden teşekkür ederim.Arka etiketi atın
Google translateustalarım hepinize teşekkür ederi yardımlarınız cini
yukarıdaki toshiba tv yazılımını yükledim.
(kuman dayıda değiştirmek zorunda kaldım)
tv çalıştı fakat resim ters ve o kadar net dil
panel modelini ekliyorum
![]()