yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,265
74
ustalarım hepinize teşekkür ederi yardımlarınız cini
yukarıdaki toshiba tv yazılımını yükledim.
(kuman dayıda değiştirmek zorunda kaldım)
tv çalıştı fakat resim ters ve o kadar net dil
panel modelini ekliyorum
43f9500-panel.jpg
Google translate
VES430UNUL-2D-U01 paneli için tamamen yeni bir yazılım yazdınız. Görüntüyü değiştirebilmemiz için panel profilini TV'den nasıl kaydedebileceğimizi biliyor musunuz? Resimden, görüntünün başka sorunları olduğu anlaşılmıyor.

K Çevrimdışı

kato01

Yeni Üye
25 Haz 2018
19
60
43f9500 tv tamamdır herkese yardımları için
teşekkür ederim.yazılımdan sora tv fişini ceketim.
tekrar takınca eskisi gibi oldu.... :clap :clap

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,265
74
Hi,
Sorry for the delayed response, I only just saw your comment.
Thanks a lot for your help. If you still have it, could you please share the firmware with me?
I’d really appreciate it. Thank you!
Try at your own risk. If the remote control no longer works, use a Finlux or programmable one.

G Çevrimdışı

george beridze

Yeni Üye
7 Ocak 2026
6
35
Try at your own risk. If the remote control no longer works, use a Finlux or programmable one.
Thank you very much for your help

I would like to sincerely thank you for your support and for providing the firmware.
I have successfully updated the TV, and everything is working perfectly now.

I really appreciate your help and time. you’re an amazing person!

S Çevrimdışı

SÜLEYMAN YALÇIN

Yeni Üye
10 Ocak 2026
1
22
  • Model: Vestel 50U9400 (veya etikette yazan tam model)
  • Anakart: MB130S
  • Seri Numarası (SN): 84556767001309
  • Sorun: Güncelleme yaparken TV çöktü, kırmızı ışık yanıp sönüyor. Tek dosya ile denedim "Software Upgrade Error" alıyorum. Full yazılım rica ediyorum.

T Çevrimdışı

ters slash

Yeni Üye
8 Ara 2018
5
Merhaba.
Hi level 43hl500 Sn: 7579947 600167 mb82s cihazda renkler çok cansız donuk görünüyor. Fabrika ayarlarına döndüğüm hatta yeniden yazılım yüklediğim halde fayda etmedi. Acaba ledler ömrünü tamamladı mı diye düşündüm ancak internette gördüğüm led arızaları gibi değil tv seyredilebiliyor sadece görüntü kalitesi düşük. Bir ara yazılım güncellemesi yaparak 1,37 versiyona yükseltip sonra tekrar 1.35'e döndürmüştüm acaba bunlardan kaynaklı bir durum olabilir mi? Bir de internette panel dosyası adı altında dosyalar dolaşıyor bunlar çözüm olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,059
Merhaba.
Hi level 43hl500 Sn: 7579947 600167 mb82s cihazda renkler çok cansız donuk görünüyor. Fabrika ayarlarına döndüğüm hatta yeniden yazılım yüklediğim halde fayda etmedi. Acaba ledler ömrünü tamamladı mı diye düşündüm ancak internette gördüğüm led arızaları gibi değil tv seyredilebiliyor sadece görüntü kalitesi düşük. Bir ara yazılım güncellemesi yaparak 1,37 versiyona yükseltip sonra tekrar 1.35'e döndürmüştüm acaba bunlardan kaynaklı bir durum olabilir mi? Bir de internette panel dosyası adı altında dosyalar dolaşıyor bunlar çözüm olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
panel yazılımında sorun olsa renkler gamalı, görüntü ters gibi sorunlarınız olurdu. Büyük ihtimal yaşa bağlı olarak ledler eskisi kadar ışık veremiyor.

Geri
Üst Alt