Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
WhatsApp-Image-2025-12-15-at-22.42.48.jpg

Yazılım güncelleme alabilirmiyim
Vestel yazısı gelip kapanıyor
servis menüsünü ekleyin

N Çevrimdışı

Nazir

Yeni Üye
16 Ara 2025
5
45
yazılımı bildirim çanından indirebilirsin yükledikten sonra sonucu mutlaka yazın.
Öncelikle teşekkürler ilginize sormak istediğim konu şu.Yönkendirdiğiniz yerdeki klasördeki dosyayı direk usb belleğe atıyorum tv yi ok tuşu ile başlatıyorum diye biliyorum.Ancak yönlendirdiğiniz yerdeki açıklamada usb kök dizinine bi dosyayı atmam yazıyor onun için farklı Bi işlem mi yapmam gerekiyor o kısmı anlamadım.

makber Çevrimdışı

makber

Yeni Üye
17 Ara 2025
1
35
merhaba 40hl500 için dosya indirmek istiyorum. tv standby da kalıyor. daha çnce herhangi bir işlem vs yapılmadı

IMG_1938.jpg

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

Nazir

Yeni Üye
16 Ara 2025
5
45
yazılımı bildirim çanından indirebilirsin yükledikten sonra sonucu mutlaka yazın.
Hocam merhabalar dosyayı yükledim fakat değişen birşey olmadı.Tek değişen açılışta regal yazıyordu şimdi ise toshiba yazıyor ve android yazıyor döngü devam ediyor.Full yazılım gerekli sanırım.Yada ne yapmalıyım sizce?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Hocam merhabalar dosyayı yükledim fakat değişen birşey olmadı.Tek değişen açılışta regal yazıyordu şimdi ise toshiba yazıyor ve android yazıyor döngü devam ediyor.Full yazılım gerekli sanırım.Yada ne yapmalıyım sizce?
elimizde android yazılımları sınırlı uyması muhtemel full yazılımı verdim fakat uygumadı elimde başka yazılım da yok.
Belki Ömer Genç Ömer Genç hocada vardır.

Geri
Üst Alt