Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,796
yazılımı bildirim çanına yolladım yükleyip sonucu yazın.Merhaba yardımcı olabilir misiniz acaba?
yazılımı bildirim çanına yolladım yükleyip sonucu yazın.Merhaba yardımcı olabilir misiniz acaba?
yazılım indirme linkini bildirim çanına yolladımHocam. (Thorium) V.3.7.6f MB96 güncelleme link alabilir miyim
servis menüsünü ekleyin![]()
Yazılım güncelleme alabilirmiyim
Vestel yazısı gelip kapanıyor
kurtarma yazılımını bildirim çanına yolladımSeg 32SD5150 televizyonumun çalışma ışığı yanıp sönüyor ama ekran açılmıyor uygun yazılımı var mı acaba televizyonumun
![]()
Öncelikle teşekkürler ilginize sormak istediğim konu şu.Yönkendirdiğiniz yerdeki klasördeki dosyayı direk usb belleğe atıyorum tv yi ok tuşu ile başlatıyorum diye biliyorum.Ancak yönlendirdiğiniz yerdeki açıklamada usb kök dizinine bi dosyayı atmam yazıyor onun için farklı Bi işlem mi yapmam gerekiyor o kısmı anlamadım.yazılımı bildirim çanından indirebilirsin yükledikten sonra sonucu mutlaka yazın.
yükledim yüklemeden önce ekran bir kaç kez aydınlanıp kapanıyodu hemen yükledikten sonra vestel yazısı geldi açılmaya devam etti ama ekran gidip geliyor. İnternete bağlanacak kadar açık kalmaya devam etti lakin ekran sürekli parlayıp kararıyor fikrin var mı hocamyazılımı gönderdim.
Hocam merhabalar dosyayı yükledim fakat değişen birşey olmadı.Tek değişen açılışta regal yazıyordu şimdi ise toshiba yazıyor ve android yazıyor döngü devam ediyor.Full yazılım gerekli sanırım.Yada ne yapmalıyım sizce?yazılımı bildirim çanından indirebilirsin yükledikten sonra sonucu mutlaka yazın.
sorun nedir.?panel yazılımına ihtiyacım var teşekkürler![]()
elimizde android yazılımları sınırlı uyması muhtemel full yazılımı verdim fakat uygumadı elimde başka yazılım da yok.Hocam merhabalar dosyayı yükledim fakat değişen birşey olmadı.Tek değişen açılışta regal yazıyordu şimdi ise toshiba yazıyor ve android yazıyor döngü devam ediyor.Full yazılım gerekli sanırım.Yada ne yapmalıyım sizce?
kurtarma yazılımı verdim yükleyip sonucu yazınmerhaba 40hl500 için dosya indirmek istiyorum. tv standby da kalıyor. daha çnce herhangi bir işlem vs yapılmadı
![]()