Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,834
verdiğim yazılım %100 uyumlu kumanda yada kart değişmiş olabilir mi.?evet bian kafam karıştı. yazılımı yükledim şimdi ama sorun hala devam ediyor.
verdiğim yazılım %100 uyumlu kumanda yada kart değişmiş olabilir mi.?evet bian kafam karıştı. yazılımı yükledim şimdi ama sorun hala devam ediyor.
I have this:Телевизия на живо, телевизионен водещ.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
МБ:17МБ171
ПАНЕЛ: VES430UNDH-N1-N48
![]()
![]()
![]()
![]()
Toshiba için kumandalarım var.I have this:
17MB171 panel VES430UNDH-N1-N48 Toshiba
kurtarma yolladım.hı level 43 560 hl 43 TV açılıp kapanıyo.full yazılım alabilirmiyim.teşkler kolay gelsin![]()
Телевизия на живо, телевизионен водещ.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
МБ:17МБ171
ПАНЕЛ: VES430UNDH-N1-N48
![]()
![]()
![]()
![]()
Full software:Toshiba için kumandalarım var.
eğer bana gönderebilirsen
Teşekkür ederim.yükledim.kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyo tamamlamıyo yazılımı.kurtarma yolladım.
yeni yazılımı yükleyip sonucu yazın.Teşekkür ederim.yükledim.kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyo tamamlamıyo yazılımı.
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz yükledikten sonra sonucu yazın.
başka yazılım verdimDosyayı Fat32 formatladığım Flash'a attım, cihazın kapalıyken 2 USB den her biriyle ayrı ayrı olmak şartıyla Fişi takıp denedim,
Deneyebileceğim farklı bir yöntem yada dosya var mıdır?
- Fişi takınca 5 saniye kırmızı ışık yanıp sönüyor
- Sonra Ekranda bişi yok ama Zemin de ışığı görüyorsun yaklaşık 2 - 3 dakika sonra Kapanıp yeniden açılıyor
- O esnada Flash'ı çıkartım ama yok halen aynı
- Kumanda dan OK Tuşa basılı tutup Fişi taktım yine olmadı
servis menüsünü buraya atın.Görseldeki tv'ye sahibim geçen tıl bir güncelleme geldi tivo yazan bir yazılıma geçti tv baya yavaşladı eskiden hızlıydı acaba eski yazılıma düşürme şansımız var mı?
![]()