teşekkürlerÇok eski zor![]()
teşekkürlerÇok eski zor![]()
Google translateMerhaba ustam bununda denedim olmadı.
Merhaba,
Cihaz arka kapağındaki etiket aşağıdaki gibidir.
Cihaz daha önce tamir vs görmedi. Tüm parçaları orjinal fabrika çıkışıdır.
Vestel logosu gelip gidiyor, ekran açılmıyor, kırmızı ışık yanıp slönüyor, 10sn içinde kendiliğinden kapanıyor.
rica etsem 17MB181TC yazılımı için destek olabilir misiniz ?
![]()
By_Trol
Sota
cihaz çalışırsa mahalledeki çocuklara 5 gofret alıp dağıtırsan sevinirim
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.![]()
Güncel yazılım hakkında yardımcı olabilirmisiniz
Mb110 Ana kartlar iki çeşittir V2 İle V3 ve yazılımları birbirlerinin yerine olmaz güncelleme yazılımında siz bu karışıklığı yapmış olabilirsiniz.By_Trol merhabalar,
Ben bir yerlerde hata yapıyorum ve tv yi çalıştıramadım.
bir tane 17mb110s anakartlı vestel tv aldım ve bunu 48hl690 mb95 kartlı tv me taktım.
İlk başta görüntü aldım ama bulanıktı ve kumandam çalışmıyordu telefonu kumanda olarak kullandım. Panel yazılımı attım düzeldi ve hem kumanda çalışır umudu ile hemde güncel olsun diye üst sürüm yazılımını yükledim sonra herşey gitti. Panel ışıkları yanıyor gerisi yok. Bunu nasıl canlandırabilirim. Panel resmini yükledim
![]()
SizeMerhaba sunyy TV açılmıyor ekranda yuvarlak tekerlekler dönüp duruyor yardım eder misiniz.
Kartı söktüğüm tv Panel resmi ve arka kapak resmi bunlarMb110 Ana kartlar iki çeşittir V2 İle V3 ve yazılımları birbirlerinin yerine olmaz güncelleme yazılımında siz bu karışıklığı yapmış olabilirsiniz.
Biz burada yazılım konusunda yardımcı olurken güncelleme yazılımı için servis menü resmi full yazılım için tv arka kapak etiket resmi ve tv ye ne yapıldı bu bilgileri istiyoruz. Bu bilgileri vermeyene mümkün oldukça yardımcı olmuyoruz. Çünkü bu bilgiler olmadan verilen yazılımların sonu hüsran oluyor. Mesela siz mb95 yerine mb110 ana kart taktığınızı yazmazsanız tv arka kapak etiket resmini buraya eklerseniz işler daha da kötü duruma gelir etiket mb95 tv ye ait olduğu için mb95 yazılım verilir. Bu yazılımlar birbirinin yerine hiç olmaz. Mb110 ana kartın ait olduğu tv nin arka kapak etiket resmini buraya ekleyin arşivde varsa yazılım yetkisi verilir. Ana kart kendi donanımındaki ilk haline döner.
ömer ustam merhaba yandisk boş görünüyor yandisk yazılım mı var tşkler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Mb110 kartın yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükledikten sonra görüntü düzleme işlemini daha önce yaptığınız gibi tekrar yapın güncelleme yazılımı temini için servis menü resmini buraya yükleyin.Kartı söktüğüm tv Panel resmi ve arka kapak resmi bunlar
![]()
![]()