Backlight sağlam üstatSes gelirken ekranı fenerle kontrol et görüntü var mı.?
Backlight sağlam üstatSes gelirken ekranı fenerle kontrol et görüntü var mı.?
Arka ışık, ses var görüntü yoksa panel kırık yada arızalıBacklight sağlam üstat
kusura bakmayın yeni katıldım. wifi görmüyor artık tekrar fabrikasyon yazılım atılacak denildi. onun için yazdımNe yazılımı.? Tv sorununu yazsanız bizde ona göre yardımcı olsak.!
Yazılımı gönderdim umarım işini görür.kusura bakmayın yeni katıldım. wifi görmüyor artık tekrar fabrikasyon yazılım atılacak denildi. onun için yazdım
Gönderdim yükleyin sonucu yaz.![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba anakart değişimi yaptım TV açıldı fakat görüntü kötü gösteriyor.panel yazılımına ihtiyacım var.Hayırlı akşamlar
Merhaba yükledim olmadı ilk kurulum yaptım yine düzelmedi.Farklı flash bellek ilçede denedim.Gönderdim yükleyin sonucu yaz.
Olmadi derken detay verin.Merhaba yükledim olmadı ilk kurulum yaptım yine düzelmedi.Farklı flash bellek ilçede denedim.
Gönderdiğiniz dosyayı açıp pq dosyasına yükledimOlmadi derken detay verin.
Panel dosyasını tv'den çekin buraya yükleyin yoko ustayı mesaja etiketleyin.Gönderdiğiniz dosyayı açıp pq dosyasına yükledim
TV de menü 4725 yapıp USB oparations seçip ok bastım
Merci pour votre aide. J'ai essayé quelques petites clés USB sans succès. La clé est reconnue au démarrage du téléviseur, mais je n'arrive pas à démarrer dessus.1. Décompressez et placez le fichier upgrade image_no_tv certificate.pkg sur la clé
2. Débranchez le téléviseur
3. Insérez la clé dans l'USB
4. Branchez le téléviseur sur la prise de courant
5. L'installation devrait démarrer. Si elle ne démarre pas, vous pouvez également utiliser la touche OK.
6. Utilisez un bâton avec la plus petite capacité possible.