By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,339
Usb den yazılım yüklenmez.17mb45-3 anakartli Vestel TV açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli yanıp sönüyor varmı çaresi ustalarim.
Usb den yazılım yüklenmez.17mb45-3 anakartli Vestel TV açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli yanıp sönüyor varmı çaresi ustalarim.
Sökerek denemedim entegre anten konnektörünü bağladığın sac kafesin içindeAydınlatma var. Uydu alıcı entegresi hangisi oluyor hocam? Bu entegreyi söksem yani devre dışı bıraksam görüntü alabilir miyim?
Cihazın garantisi yok .Bu cihazın garantisi yok mu.?
Garantisi devam edecen cihazlara yardımcı olamıyoruz.
Google translate:![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar Merhaba. TV de ters görüntü problemi var. Yazılım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Google translate:
TV'den panel profilini kaydedin ve buraya ekleyin.
Google translate:
Açılışta REGAL logosu geliyor, kanallar gelmiyor. 5-10 saniye sonra TV kapanıp tekrar açılıyor.Tv deki sorun nedir?
Merhabalar konu arda kaldı unutuldu sanırım . Full yazılım yükleyince vestel kumandam çalışacakmı bu kartta
Merhabalar, bir süredir anakart değişikliği ile uğraşıyorum. 49inc mb95 anakartli tv me şuan mb110s anakart taktım goruntu aldım ama vestel kumandasını görmüyor. (Diğer odamdaki mb110s olan tv deki kumanda da calismiyor) sonra update yazilim attım ama şimdi vestel geliyor sonra siyah ekranda kalıyor. Kumanda konusunda fikirlerinizi ve ful yazilim nasil temin edebilirim
Mb110 Ana kartlı tv lerde iki farklı uzaktan kumanda kullanıldı. Bir birlerinin yerine çalışmazlar. Yeni bir kumanda alınması gerekir yada biraz uğraşarak eski kumandaya uyumlu full yazılım bulunmalıdır.Merhabalar konu arda kaldı unutuldu sanırım . Full yazılım yükleyince vestel kumandam çalışacakmı bu karttaÇalışacak bir yazılıma ihtiyacım var oluyorsa desteklerinizi rica ederim.
Merhaba. Regal 55R6520F TV için yazılım talebinde bulunmak istiyorum.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.Açılışta REGAL logosu geliyor, kanallar gelmiyor. 5-10 saniye sonra TV kapanıp tekrar açılıyor.
Odamda kullandığım 43fd7350 tv min full yazılımını alsam olmaz mı oda MB110s. Ben panel dosyasını ayrı olarak yüklesem.Mb110 Ana kartlı tv lerde iki farklı uzaktan kumanda kullanıldı. Bir birlerinin yerine çalışmazlar. Yeni bir kumanda alınması gerekir yada biraz uğraşarak eski kumandaya uyumlu full yazılım bulunmalıdır.
Merhaba ,
Seri bilgisi ile ilgili görselleri ekledim.
Teşekkürler
![]()
![]()
Tv garanti kapsamındaCihazın garantisi yok .
Teşekkürler
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar Merhaba. TV de ters görüntü problemi var. Yazılım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Google translate:
Panel profili downloadpq.mb181 klasörüne kaydedilir. Nasıl devam edeceğinizi forumda okuyun.
TV'deki profil VES315WNGH-2D-N51 paneline aittir.