buna yazılım çare olmaz servis menüsü ayarlarında turn on of ayarı olmalı onu açmalısınız zannedersem açılmıyor ise yazılımla çözülmez zannedersem ama ustalarım daha iyi bilirArızalı degil çalışıyor ama gişe taktiğim zaman direk açılmıyor kumanda ile
Seri bilgisi.?
Mb82 çok eski bir anakarttır uydu alıcısı bile olmayan sade bir tvye güncelleme yazılımının katabileceği hiç bir özellik yok çalışıyorsa ellemeyin.![]()
![]()
![]()
iyi calısmalar bu tvnin yeni yazılımı varmı acaba elinizde yazılım eski sürüm yeni sürüm varmı acaba
Maalesef![]()
Bu cihazın yazılımı varmı ustam
Aydınlatma yoksa led ve besleme devresi kontrol edilmelidir. Aydınlatma varsa mb82 Klasik arıza uydu alıcı entegresi arızalıdır.Hocam dediğiniz dosyayı indirdim TV ye yükledim. Flash disk ve TV ışığı sönüyor yani yükleme tamamlanıyor ama tv de hâlâ siyah ekran var. Yaklaşık 10 dakikadır bekliyorum ama açılacağa benzemiyor. Tv nin başka bir sorunu mu var acaba?
By_Trol hocam bilgin var mı konu hakkında?
Mb82 çok eski bir anakarttır uydu alıcısı bile olmayan sade bir tvye güncelleme yazılımının katabileceği hiç bir özellik yok çalışıyorsa elleme
renk iyi degil biraz yeni versiyon yazılımı varmı diye sordum bunlarda yeni yezılım atınca görüntü kalitesi biraz iyilesiyoMb82 çok eski bir anakarttır uydu alıcısı bile olmayan sade bir tvye güncelleme yazılımının katabileceği hiç bir özellik yok çalışıyorsa ellemeyin.
Aydınlatma var. Uydu alıcı entegresi hangisi oluyor hocam? Bu entegreyi söksem yani devre dışı bıraksam görüntü alabilir miyim?Aydınlatma yoksa led ve besleme devresi kontrol edilmelidir. Aydınlatma varsa mb82 Klasik arıza uydu alıcı entegresi arızalıdır.
Son sürüm yüklü.![]()
![]()
Güncelleme Yazılımı var mı?
Başka yazılım verdim dener misiniz.Aydınlatma var. Uydu alıcı entegresi hangisi oluyor hocam? Bu entegreyi söksem yani devre dışı bıraksam görüntü alabilir miyim?
Güncelleme yazılımını bildirim çanına yolladım.![]()
![]()
merhabalar televizyonum sadece netflix girmiyor.netflix uzerıne basınca baslamadan cıkıyor uygulamadan.yazılım güncellmesi yapmak ıstıyorum.
bilgilerinize iyi çalışmalar tesekkurler